CS 2 Seçkin Oyun Modu Kilitli

Arkadaşlar merhaba, CS:GO hiç oynamadım sevmiyordum ancak CS 2 hoşuma gitti oynamak istedim bu sebeple geçen hafta seçkin satın aldım ancak seçkin modunda maça giremiyorum.
Kaç gündür oynuyorum ve dalga geçer gibi 50-60 XP falan veriyor, üstelik rütbe atlamam için 4 bin XP (TP) gerekiyormuş. Maç sonu verilen puanların yanında "azaltılmış" yazıyor ve daha az puan veriyor. Bu saçmalıkta neyin nesi? Yüzde 68 de takılı kaldı, ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı? Diğer oyun modlarında 3-5 defa oynadım ancak sıkıyor beni. İlla başka Mod'ları mı oynamam gerekiyor?

1697556314336.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orda yazdığı gibi sınırı tamamla oyna işte.

Arkadaşlar merhaba, CS:GO hiç oynamadım sevmiyordum ancak CS 2 hoşuma gitti oynamak istedim bu sebeple geçen hafta seçkin satın aldım ancak seçkin modunda maça giremiyorum.
Kaç gündür oynuyorum ve dalga geçer gibi 50-60 XP falan veriyor, üstelik rütbe atlamam için 4 bin XP (TP) gerekiyormuş. Maç sonu verilen puanların yanında "azaltılmış" yazıyor ve daha az puan veriyor. Bu saçmalıkta neyin nesi? Yüzde 68 de takılı kaldı, ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı? Diğer oyun modlarında 3-5 defa oynadım ancak sıkıyor beni. İlla başka Mod'ları mı oynamam gerekiyor?

Eki Görüntüle 1980844
Saat sınırı olabilir. Oyunda galiba 10 level olmanız gerekiyormuş.

Orada yazdığı gibi sınırı tamamla oyna işte.

Kardeşim orada yazdığı gibi yapmama rağmen kaç gündür takılı kaldığı için sordum zaten. Sınırı hangi oyun modun da nasıl tamamlayacağım bilmiyorum ki.

Saat sınırı olabilir. Oyunda galiba 10 level olmanız gerekiyormuş.

10 level olmamı istiyor ama 4 bin TP gerekiyor level atlamam için bana maç başı 50-60 TP veriyor. Bu nasıl bir saçmalık? Pişman oldum açıkçası seçkin aldığıma. Hiç gerek yokmuş. Aylarca bunu mu kasacağım ben? :/ Sildim oyunu belki sonra tekrar denerim, bu şekilde uğraşamayacağım maalesef.

Son düzenleme:
Rekabet açıksa rekabet oyna uzun maçı seç baya tp veriyor.Kazanırsan.

Yanlış bilmiyorsam her çarşamba TP bonusu veriyor birkaç gün sonra bonus vermiyor normal veriyor ondanda sonra azaltılmış veriyor ben rekabetiçide 4 maç falan attığımda rütbe atlıyorum o kadar zor değil ve har hafta rütbe atladığında kasa alabiliyorsun kasayı satıp seçkinin parasını çıkarabilirsin hatta kar bile edebilirsin.

Türkçe yazılan oyun içi bilgilendirmesini okusaydınız zaten sorunuz çözülürdü. Orada bir hafta boyunca çok fazla xp kastığınız için kazandığınız xp azaltılıyor. Saçma diyebilirsiniz ama hiç de öyle değil. En basitinden oyuna yeni başlayan birisi bu sayede çok kısa sürede seçkin girebilir ve bu da çok saçma bana kalırsa.

Kardeşim orada yazdığı gibi yapmama rağmen kaç gündür takılı kaldığı için sordum zaten. Sınırı hangi oyun modun da nasıl tamamlayacağım bilmiyorum ki.

10 level olmamı istiyor ama 4 bin TP gerekiyor level atlamam için bana maç başı 50-60 TP veriyor. Bu nasıl bir saçmalık? Pişman oldum açıkçası seçkin aldığıma. Hiç gerek yokmuş. Aylarca bunu mu kasacağım ben? :/ Sildim oyunu belki sonra tekrar denerim, bu şekilde uğraşamayacağım maalesef.
Aynısını yaşadım, pişmanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı