Renault Clio vs Audi A3

taistaek

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, biliyorum aynı segmentte değiller fakat ikisinin de farklı iyi özellikleri var, bu yüzden danışmak istedim.

Yaklaşık olarak aynı bütçeye sıfır 1.0 TCe motorlu Clio Alpine paket ve 2017–2018 model, 120–130 bin km civarı Sport Sedan veya Sportback 1.5 benzinli A3'ler alınabiliyor.

Sizce hangisi daha mantıklı bir seçenek olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben olsam audi alırım 1.0 motor tercih etmezdim. Tabi şimdi biraz masraf açabilir ama oda onun kusuru.

1.0 motorlar pek de sağlıklı değil Clio ile uzun yolda konforlu bir şekilde gidemezsiniz uzun yolda küçük motor olduğu için fazla yakar 1.0 Clio şehir içi kısa mesafede fazla trafik olmayan yerlerde kullanılır sorun çıkarmaz

Daha önce Audi gibi daha premium bir araba bindiyseniz farkı çok kolay hissedersiniz uzun yolda şehir içinde sizi üzmez fakat alacaksanız sağlam bakımlı alın mümkünse alman arabaları bakımsızlığa gelmiyor bende temiz Audi alabilirsiniz.

İkisi de bu bütçe içerisinde mantıksız geliyor bana. Daha güzel seçenekler varken.

Arkadaşlar, biliyorum aynı segmentte değiller fakat ikisinin de farklı iyi özellikleri var, bu yüzden danışmak istedim.

Yaklaşık olarak aynı bütçeye sıfır 1.0 TCe motorlu Clio Alpine paket ve 2017–2018 model, 120–130 bin km civarı Sport Sedan veya Sportback 1.5 benzinli A3'ler alınabiliyor.

Sizce hangisi daha mantıklı bir seçenek olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

A3 için ateşleme sorunları mevcut. Yakıt enjektörü baş ağırtıyor, süspansiyonları ve sürüş hissiyatı sert, konforu sanıldığı gibi iyi değil. Basit elektronik aksam problemleri de arabayı sizden soğutur. Bu saydığım sebepler A3 için kaçınılmaz. Sizin alacağınız aracın 130 bin km ve 7 yaşında olacağını düşünürsek şiddetle almamalısınız.
1700-1800 gibi bütçeniz varsa Clio da almamalısınız aslında :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı