Çözüldü CS 2 Seçkin'de droplar nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, ben CS 2 seçkin almayı planlıyorum. Haftada bir gelen droplardan ne kadar para kazanabilirim? Ve dropları nasıl alabilirim? Günlük olarak yapmamız gereken şeyler var mı? DLC'ler fazla para istediği için arada bir gelir kaynağı güzel gelir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Haftada 1 defa drop alabilirsin. Rare drop dediğimiz kasalar kaldırıldığı için alabileceğin en büyük fiyatlı kasa rüyalar ve kabuslar kasası ortalama 1.70 dolar tanesi yanına da 5-10 centlik item atar genelde. Eline kalacak para 35 cent ile 1.70 dolar arasında. Tabii ki güzel silah skini atarsa daha fazla kazanma şansın var ama düşük ihtimal.

Güven faktörüne gelirsek şu an tam olarak çalıştığı söylenemez ama 10 oyunda 1 tane hile görmek mümkün.
17k elom var, 2.500k saatim var. 2014'ten beri oyuncusuyum. Oyunda şu an Trust factor ve anticheat namına dair hiçbir şey yok. Ki bunu "çok az" CS2 topluluğunda gezersen bile görürsün. Adamlar ChatGPT ve geminiaı kullanarak bile hile açıyor, herhangi bir şey tespit bile etmiyor.

Günde onlarca insanlara oynuyorum. Daha kimseden "senin güven faktörün uyarı veriyor, kırmızı veya sarı" hiçbir uyarı görmedim. Ama girdğim 10 maçın abartısız 6'sı garanti hile geliyor. Nasıl mı? Ya rozetsiz, profili yeni ya da netten hesap satın almış bariz profiller. Gelip de bana savunmayın şu oyunu. Zaten biraz akıllansaydınız bugün bu oyun bu duruma gelmezdi.

Profilini atar mısın?

Hocam guven faktorü uyarısını siz göremiyorsunuz sadece güven faktörü düşük olan kişiyle oyuna girdiğiniz zaman chatte düşük güven faktörü diye belirtiyor.

Ve ayrıca savunduğum falan da yok kişiden kişiye hile gelme ihtimali değişiyor. Elbet hile geliyor fakat en azından benim için çok nadir oluyor ayda Max 1 2 kere. Ama yok her el hile gibi bir durum yok benim için

Hocam guven faktorü uyarısını siz göremiyorsunuz sadece güven faktörü düşük olan kişiyle oyuna girdiğiniz zaman chatte düşük güven faktörü diye belirtiyor.

Ve ayrıca savunduğum falan da yok kişiden kişiye hile gelme ihtimali değişiyor. Elbet hile geliyor fakat en azından benim için çok nadir oluyor ayda Max 1 2 kere. Ama yok her el hile gibi bir durum yok benim için
Yazdığımı doğru oku. Ben zaten ben gördüğünü belirtmedim güven faktörünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Formda arkadaşa katılan birisi bile yok öyle bir şey yok alacaksan al.

Bende size katılıyorum hocam. 20Win alıp 20 k ya kadar çıktım. 1 tane bile hile görmedim. Hesabım tertemiz benim. Yani düzgün bir oyuncuyum. Maçlarıma toksik oyuncular veya hileler hiç gelmiyor.

Haftada 1 defa drop alabilirsin. Rare drop dediğimiz kasalar kaldırıldığı için alabileceğin en büyük fiyatlı kasa rüyalar ve kabuslar kasası ortalama 1.70 dolar tanesi yanına da 5-10 centlik item atar genelde. Eline kalacak para 35 cent ile 1.70 dolar arasında. Tabii ki güzel silah skini atarsa daha fazla kazanma şansın var ama düşük ihtimal.

Güven faktörüne gelirsek şu an tam olarak çalıştığı söylenemez ama 10 oyunda 1 tane hile görmek mümkün.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı