CS 2 seçkinsiz oynanır mı?

nagi seishiro42

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar çok iyi bir bilgisayarım yok. O yüzden internet kafede oyun oynuyorum genelde. Ama CS 2'yi çok seviyorum evde laptoptan CS 1.6 oynuyorum. CS 2 oynamayı çok istiyorum. Ama seçkin alacak param yok şu an. Ve galiba uzun bir süre alamayacağım. Seçkin olmadan oynanır mı sizce?
Sadece arkadaşla internet kafede arada eğlencesine gireceğim.

Kendi bilgisayarın olsaydı wingman hvh atabilirdin. Çünkü seçkin olmadan istisnasız her maç hile geliyor. Bir de legit oynamaya çalışanlar var. Yenilmeye başlayınca rage ayarları açıyor. Sonra hvh ye dönüyor maç. Gayet eğlenceli tabii hile ile oynarsan.

Oynanır, hile ile sık karşılaşırsın ama. Rakip ve kendi takımına gelenlerin çok kötü oynama ihtimali de seçkine göre yüksek.

CS2 şu anda seçkin hesapla dahi cehennem gibi, seçkinsiz oynanır mı sen düşün. Hesap güvenilirliği faktörü var fakat o da karmaşık ve tahmin edilemeyen bir sistem.

PUBG oynarım CS2 oynayacağıma CS2 artık bitti.

Bu dönemde genel olarak bilgisayar üzerinden online oyun oynamak eziyet, Diablo, POE gibi oyunlar oynamadıkça hilesiz bir deneyim yaşayamıyorsun. Sırf bu yüzden artık CoD'u bile konsoldan oynuyorum ve bilgisayar üzerinden sadece singleplayer oyunlara yöneliyorum.

Evet arkadaşlar çok iyi bir bilgisayarım yok. O yüzden internet kafede oyun oynuyorum genelde. Ama CS 2'yi çok seviyorum evde laptoptan CS 1.6 oynuyorum. CS 2 oynamayı çok istiyorum. Ama seçkin alacak param yok şu an. Ve galiba uzun bir süre alamayacağım. Seçkin olmadan oynanır mı sizce?
Sadece arkadaşla internet kafede arada eğlencesine gireceğim.

Seçkine gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyuncular tarafından belirlenen puanınız(şöhret gibi) o kadar düşük değilse zaten çoğu zaman hile gelmiyor sanırım. Ben seçkinsiz oynuyorum öyle sık hileyede denk gelmiyorum.

Seçkinim var hileyle alakalı bir azalma söz konusu bile değil seçkin almadan önce de aynıydı. Bir de hileler 5 kişiyi vurup quit atıp geri giriyor ban da yemiyor haftalık drop dışı asla girmeyeceğim bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı