CS 2 Shanghai Major Pick'em seçimleri nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de altınımı alıp sıyrıldım aradan, bakalım ne olacak. Spirit de şampiyon olamazsa elmas yapanlar sallamasyon yapmıştır demektir. Yoksa kimse ayık kafayla diğerlerini seçmez.
İnanılmaz bir Major. Güvendiğimiz dağlara teker teker kar yağıyor. Kimi desteklediysek elendi, bizde mi bir şey var acaba. Şaka bir yana ben de 2 doğru tahmin yaparak altını kaptım. G2 onu da elimizden alıyordu gerçi. Ama neyse ki bir şekilde çıktı da altın jetona ulaştık.

İlk majörümde altın yapabildim. 3. kısımda yatmasaydım, elmas şansını yakalayabilirdim ama yine de altın bile güzel. Elmas yolundakilere bol şans

G2'nun kazanmasını isterdim ancak FaZe daha iyi oynayan taraftı. Özellikle Ropz'un performansı belirleyici oldu. Turnuvanın iki favorisi Vitality ve G2'yu yenip finale yükselmek büyük başarı. Bu adamlar gerçekten major'da bir başka oynuyor.

Bu arada final neden best of 3? Best of 5 olsa hangi takımın daha iyi olduğu kanısına daha iyi varırdık diye düşünüyorum. 7 haritadan sadece 3 harita oynanması meh.

Uzun oyunu izlemeyi sevmiyor millet diyorlar da bilemedim artık major dışında her şey bo5 ama kimse laf etmedi. Galiba her final 3-0 bittiği için fark edemedi millet.

Play-off'larda acımıyorlar resmen. Bundan sonraki majörlerde FaZe play-off'ları gördüğü anda direkt en az finaliste koysak yeridir herhalde.
Valla Cologne'da Saw'a yenildi o kadar da güvenmemek lazım.

Şu FaZe comeback moduna geçince çok korkutucu oluyor İyi denemeydi yine Dust 2'de. Tebrikler Spirit. Ayrıca zont1x'in mentali çabuk düşüyor, biraz kendini toparlaması lazım. Onun dışında yanlış değilsem donk en genç majör şampiyonu oldu, sana da tebrikler donk.

Frozen lütfen Valorant geç içine ettin Karrigan'ın major hayalini.

Son roundlar inanılmaz zevkliydi. Burada ben bile heyecanlandıysam oynayan oyuncu olsam bayılırdım sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…