CS 2 Shanghai Major Pick'em seçimleri nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pickems hltv.jpg

Böyle yaptım, oyun içinde de aynısını yaparım. MongolZ ivmeyi iyi yakaladı. Nasıl Paris 2023'te Fransız takımı olan Vitality favori ise Şanghay 2024'te de Asya takımı olan MongolZ favori şu an. Başarılar MongolZ.

Screenshot_2024-12-09-12-40-09-72_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Ben bu şekilde düşünüyorum, bence yine favori Vitality. Mongolz performans olarak şu an formunun zirvesinde olsa da Paris'te olduğu gibi yine deneyim ön planda olacaktır. Spirit - Vitality finali de olabilir ama şampiyonun Vitality olacağını düşünüyorum her halükarda.

MongolZ iyi de ancak oynayışlarında bir şeyler eksik gibi, aldıkları eller sanki şansa bala gibi hissettiriyor bazen. Yine de başardıkları şeyi küçümsemiyorum tabii.

MongolZ ivme olarak iyi ama finallerde çoğu zaman yetenek ve tecrübeye sahip oyuncular işi bitirir. Bu yüzden Vitality %90 şampiyon olacak.

Mantıklı olan o tabii ancak Rio 2022'de kimse Outsiders'ı finallere bile koymadı Pick'lerde, ona rağmen Heroic'i yenip şampiyon oldular. CS2 e-spor'u bazen mazlumdan yana oluyor. :D

Kafam çok karışık ya bir yerde herkesi eze eze gelen moral motivasyonu aşırı yüksek olan bir Mongolz var diğer tarafta da koskoca Vitality var gönlüm Mongolzdan yana olsa da Vita şampiyon olacak gibi ne yapsam bilemedim

1733753936302.png

Böyle kilitledim şimdilik bakalım

1733754361111.png

Son düzenleme:
Seçimlerim bu şekilde. Neyse ki elmas jeton şansım kalmadığından rahatım biraz. 😅 Elmas jetona ulaşma ihtimalim olsa terletirdi bu seçimler. Bu takımların çoğu birbirlerine denk ve bir tahminde bulunmak cidden güç. MongolZ'un Major serüveninin Spirit ile yapacakları yarı final karşılaşmasında sona ereceğini düşünüyorum ancak umarım sona ermez. Gönlüm MongolZ'dan yana. Umarım önce yarı finali, sonrasında ise finali kazanıp kupayı kaldırırlar.

730_1137.jpg

Mouz alma şansı var mı pimp ve egecan mouz koymuş pek anlamıyorum o yüzden yazıyorum en azından altın olmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı