CS 2 Shanghai Major Pick'em seçimleri nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Faze alsa aslında 1 tane de 3-0'da garanti oluyor, Mongolz ile eşleşeceği için. Vitality de alırsa 3 pickem doğrudan geliyor aslında. Faze alsa da iyi gibi sanki.

Faze alsa aslında 1 tane de 3-0'da garanti oluyor, Mongolz ile eşleşeceği için. Vitality de alırsa 3 pickem doğrudan geliyor aslında. Faze alsa da iyi gibi sanki.
Faze ve Mongolz'u 3-1 ve 3-2 olarak koyduğum için Faze'in kazanmasını istemiyorum şu an, yoksa ikisinden biri 3-0 yapıp alt taraftan bir seçimimi yakacak. Heroic şu an kazanırsa yarın da Mongolz'u yenerse iki seçim de tertemiz kalacak

Heroic beklediğimden iyi gidiyor bu arada, bakalım BO3'lerde ne yapacaklar.

Ben de Root'tan kopyaladım pickemleri, şuan da iyi gidiyor bakalım. Navi biraz problem oluşturdu sadece.

Sürekli altın yapmaktan sıkıldığım için bu sefer gümüş kalsa da umrumda olmaz açıkçası. Takip bile etmiyorum maçları mongolz'u destekliyorum sadece.

Son düzenleme:
Vitality ile Wildcard tuttu. FaZe ile G2 birbiriyle yapacak oradan da bir tane geldi, 3 garanti oldu şimdilik. Diğerlerine de bakalım artık.

Düzenleme: Liquid'in 3:1'i ile 4 oldu.
Benim de aynı şekilde şu an, Spirit kazanırsa 5 oluyor Spirit kazanamazsa da yarın Navi ve Faze eşleşiyor her türlü 5 geldi yani.

Sizin Navi 3:0'da, FaZe ile Navi eşleşirse nasıl 5 oluyor anlamadım. Diğerlerinden 5 gelir zaten ancak FaZe Navi'ye kaybederse FaZe seçimi de patlamıyor mu?
Doğru, uyku sersemi orayı atlamışız Neyse Spirit yeniyor sorun yok bugün 5 olacak gibi, bir de Mouz da vardı da son güne kalmıyor Spirit yenerse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…