eness24
Hectopat
Daha fazla
Başlıkta gördüğünüz gibi sizce gelir mi?
Amerika Washington eyaletinde yaz meteorolojik olarak 1 Haziran'da başlıyor ve 31 Ağustos günü bitiyor ama astronomik olarak bakarsak 21 Haziran'da başlıyor 20 Eylül'de bitiyor eğer kendi meteorolojik mevsim günlerini baz alırlarsa hatta astronomik mevsim günlerini baz alırlarsa ya 15 Temmuz gibi gelecek ya da CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü gelecek ama bir ihtimal yarın gece gelebilir fakat ben sanmıyorumBaşlıkta gördüğünüz gibi sizce gelir mi?
Gelmez. Temmuz sonu, ağustos başı gibi gelir.
Açık beta olarak herkese açacaklarını düşünmüyorum 15 Temmuz günü veya CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü geleceğini tahmin ediyorum açık beta olayını daha önce Source 2 motoru gelen oyunlara bakarak anlarız o oyunlarda açık beta erişimi verilmiş mi acep ?Ağustos ortası Temmuz sonu gibi olur.
Sızıntılar 14 Haziran diyor ama kaynak güvenilir mi bilemem belki bu gece değilde yarın gece gelecek ama sanmıyorum ihtimal dahi vermiyorumBugün geleceğini düşündüren nedir? Bir açıklama falan yaptılar gelebilir diye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.