CS 2 skin önerisi

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Bir sitede 10$ bakiyem var. İlk başta keyfime göre skin almayı düşündüm fakat kafam karıştı biraz o yüzden bazı soruları size sormak istedim.
En azından fikir alışverişi olur.

1-) Shanghai 2024 Viewer Pass denilen şey tam olarak nedir, ne işe yarıyor? Bunu alsam sadece coin mi verecek? Sizce alınır mı?
2-) 3 adet olacak şekilde 3 dolarlık pin(broş) alınır mı? Veya daha pahalı olan 1 veya 2 adet de olabilir (öneriniz doğrultusunda)
3-) Yatırım amaçlı alınabilecek silah süsü, ajan, skin, sticker veya Kasalar/Kapsüller var mı? Örneğin fotoğraftaki Eternal fire stickeri alınır mı?

Sonuç: aklıma geldiği kadarıyla sordum. Sizin bunlar veya bunların dışında ne öneriniz olur? Ne tavsiye edersiniz?

1737407257632.png

1737407224329.png

Bir sitede 10$ bakiyem var. İlk başta keyfime göre skin almayı düşündüm fakat kafam karıştı biraz o yüzden bazı soruları size sormak istedim.
En azından fikir alışverişi olur.

1-) Shanghai 2024 Viewer Pass denilen şey tam olarak nedir, ne işe yarıyor? Bunu alsam sadece coin mi verecek? Sizce alınır mı?
2-) 3 adet olacak şekilde 3 dolarlık pin(broş) alınır mı? Veya daha pahalı olan 1 veya 2 adet de olabilir (öneriniz doğrultusunda)
3-) Yatırım amaçlı alınabilecek silah süsü, ajan, skin, sticker veya Kasalar/Kapsüller var mı? Örneğin fotoğraftaki Eternal fire stickeri alınır mı?

Sonuç: aklıma geldiği kadarıyla sordum. Sizin bunlar veya bunların dışında ne öneriniz olur? Ne tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 2402979

Eki Görüntüle 2402977

1-Viewer pass alınmaz. Coinlik durum yok direkt turnuva bittiğinden bir şey kasamayacaksın. Bronz broş verir sadece
2-Broş alabilirsin ama broşların fiyatı kolay kolay artmıyor yatırım amaçlı alacaksan. Sadece kaldırılan maplerin broş fiyatı yükseliyor o kadar, genelde çok oynama olmaz broş fiyatlarında.
3- Al derdim ama 4 senedir çıkan tüm stickerlar arkaplansız olduğundan dolayı sticker fiyatları artmıyor ölü gibi şuan piyasa. Kısaca alıp beklemeye değmez.
Ben olsam oynayabileceğim bir skin çekerdim

1-Viewer Pass alınmaz. Coinlik durum yok direkt turnuva bittiğinden bir şey kasamayacaksın. Bronz broş verir sadece
2-Broş alabilirsin ama broşların fiyatı kolay kolay artmıyor yatırım amaçlı alacaksan. Sadece kaldırılan maplerin broş fiyatı yükseliyor o kadar, genelde çok oynama olmaz broş fiyatlarında.
3- Al derdim ama 4 senedir çıkan tüm stickerlar arkaplansız olduğundan dolayı sticker fiyatları artmıyor ölü gibi şu an piyasa. Kısaca alıp beklemeye değmez.
Ben olsam oynayabileceğim bir skin çekerdim

Pickleri yapmıştım aslında yine de bronz coin mi verir alsam? Açıkçası çok arafta kaldım. CT ajanı alasım var, skin desen seç seçebilirsen elli ton skin arasından. Broş veya ajan daha yakın geliyor ama. Bildiğim kadarıyla da çoğu broş profilde çok küçük gözüküyor. Sizin bildiğiniz profilde güzel gözüken broşlar var mı?

Alabildiğim broşlar: Cobblestone(10$), Aces high(9.67$), Sustance(7.12$), Hydra(6.10$), Phoenix(5.98$), Wildfire(5.24$), Overpass(5.23$), Bravo(5.17$), CMB(5.14$), City 17(4.52$), Train(4.44$), Welcome to the Clutch)4.38$), Tactics(4.33$), Easy Peasy(4.21$), Inferno 2(4.15$), Militia(4.07$), Death Sentence(4.07$), Baggage(3.81$), Canals(3.62$), Guardian(5.94$), Guardian 2 (4.41$), Guardian 3 (3.06$),

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı