Çözüldü CS 2 sürekli yanıt vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brocklesnar

Megapat
Daha fazla  
Sistemim i3 9100F işlemci R9 380 4 GB ekran kartı 8 GB RAM CS 2 yükledim oyuna giremiyorum bekleme ekranında yanıt vermiyor deyip kapanıyor silip tekrar yükledim düzelmedi.

Sistemim oyunu kaldırıyor gösteriyor anlamadım sorun ne yardımcı olur musunuz?

Sistem gereksinimlerde sistemim rahatlıkla acıyor gösteriyor fakat donma yapıyor. RAM'den dolayı mıdır acaba yoksa komple sistem mi kaldırmaz?

Çözüm
Sistemim i3 9100F işlemci R9 380 4 GB ekran kartı 8 GB RAM CS 2 yükledim oyuna giremiyorum bekleme ekranında yanıt vermiyor deyip kapanıyor silip tekrar yükledim düzelmedi.

Sistem gereksinimlerde sistemim rahatlıkla acıyor gösteriyor fakat donma yapıyor. RAM'den dolayı mıdır acaba yoksa komple sistem mi kaldırmaz?

Bu sistemin açmaması gayet normal RAM yetersiz kalıyor.

Çözüm
Map haritası yüklenirken bir anda kapanıyor 8 GB RAM yeterli gözüküyor fakat sistem gereksinimlere baktım depolama 85gb gözüküyor fakat 30 gb bende oyun biyerde eksiklikmi var acaba çözemedim

Map haritası yüklenirken bir anda kapanıyor 8 GB RAM yeterli gözüküyor fakat sistem gereksinimlere baktım depolama 85GB gözüküyor fakat 30 GB bende oyun bir yerde eksiklikmi var acaba çözemedim.

Yok RAM yetersiz kalmıyor RAM'leri temizlemeyi dene bende de aynı sorun oldu RAM'leri temizledim şu an akıyor vallaha fakat senin başka bir problemin olabilir çok fazla bir şey bilmiyoruz daha CS 2 yeni çıktı yarım yamalak olmuş zaten glitch dolu yakında düzeliceğini düşünüyorum.

dostum sorunu iyice kökten çözdüm sanırsam yalnız bunun için bir şart var ayarlara bir daha asla girmeyeceksin yoksa yeniden aynı hatayı alırsın giriceksen de bir şey değiştirme Çözünürlük Hz v.s Geforce Experience e gir orda Counter Strike 2 nin üzerine gel ve ayrıntılara tıkla ardından Orda kocaman yeşil bir şekilde Optime et yazar bunları ayarladıktan sonra Cs Optime olmuş oluyor fakat sen içeri girip te ayar değiştirirsen bu sefer Optimizasyon bozuluyor o yüzden hiç bir şeye ellememen gerek haberin olsun

Yok RAM yetersiz kalmıyor RAM'leri temizlemeyi dene bende de aynı sorun oldu RAM'leri temizledim şu an akıyor vallaha fakat senin başka bir problemin olabilir çok fazla bir şey bilmiyoruz daha CS 2 yeni çıktı yarım yamalak olmuş zaten glitch dolu yakında düzeliceğini düşünüyorum.

Dostum sorunu iyice kökten çözdüm sanırsam yalnız bunun için bir şart var ayarlara bir daha asla girmeyeceksin yoksa yeniden aynı hatayı alırsın giriceksen de bir şey değiştirme çözünürlük Hz vs GeForce Experience'e gir orada Counter-Strike 2'nin üzerine gel ve ayrıntılara tıkla ardından orada kocaman yeşil bir şekilde optime et yazar bunları ayarladıktan sonra CS optime olmuş oluyor fakat sen içeri girip te ayar değiştirirsen bu sefer optimizasyon bozuluyor o yüzden hiçbir şeye ellememen gerek haberin olsun.

7 el üst üste maç attım fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım sende başka bir farklılık olabilir denemekten zarar gelmez.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (48).png
    Ekran Görüntüsü (48).png
    198,3 KB · Görüntüleme: 119
  • Ekran Görüntüsü (47).png
    Ekran Görüntüsü (47).png
    267,1 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Sistem gereksinimlerine baktım vakit minimum 8 GB kaldırır yazıyor fakat peki 8 GB RAM daha alsam yeterli olur mu ekran kart ile işlemci yeterli midir bu oyun için.

Gönderdiğim gönderideki işlemler işe yaramadıysa ( RAM'ın 8 ise 7,97 gibi bir şey olabilir en iyisi bu durumda 4 GB ekstradan RAM almak olacaktır ama sana tavsiyem 3200 MHz bir 8 GB RAM al ekstra olarak fiyat olarak daha çok karlı gelecektir)

RAM yetersiz büyük ihtimal. 12 GB RAM varken sorunsuz çalışıyordu bende. RAM slotum bozulup 4 GB çıkarınca, oyuna girdikten bir süre sonra yanıt vermiyor hatası alıyorum.

RAM yetersiz büyük ihtimal. 12 GB RAM varken sorunsuz çalışıyordu bende. RAM slotum bozulup 4 GB çıkarınca, oyuna girdikten bir süre sonra yanıt vermiyor hatası alıyorum.

Aynen öyle bende 8 GB RAM var şu anda normalde 16 GB RAM kullanıyorum fakat arkadaşımla birlikte oynayabilmek için 8 GB ona verdim bende de oldu bu hata fakat ben Experience ayarlarını yaptıktan sonra bir daha olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı