CS 2 takas mantıklı mı?

Gxrax0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar SS'te gördüğünüz skinlerim ile eldiven takaslamak istiyorum. Çoğu takas sitesine baktım, needle point eldiven 100-120 dolar arasında ama sadece DMarket'te 80 dolara buldum. Burada da eldiven ucuz ancak benim takasladığım skinlerde ucuza gidiyor, normalde 35-40 dolar arası olan Asiimov 27 dolara gidiyor ama yine de cebimden ekstra 39 dolar koyup takaslamak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Başka ucuza önerebileceğiniz bir site var mı?
Not: Cebimden tekte 80-100 dolar çıkarmak istemiyorum o yüzden resimde ki skinleri kesin takasa koyacağım, cebimden maksimum 40 dolar çıkarabilirim.

resim_2025-09-08_162220983.png

Site her türlü kara geçer kullanıcılarla takas yap.
O nasıl olacak hocam? sadece skin ile takas yapacak olsaydım, yeni gelen takas güncellemesi ile güvenilir olurdu ama kalan parayı nakit ödeyeceğim için dolandırılma riskim çok fazla değil mi?

O nasıl olacak hocam? Sadece skin ile takas yapacak olsaydım, yeni gelen takas güncellemesi ile güvenilir olurdu ama kalan parayı nakit ödeyeceğim için dolandırılma riskim çok fazla değil mi?
Nakit ödemeyeceksin kullanıcılara skinlerle takas yapacaksın takas gruplarından bulup nakitten ucuza skin alıp tamamlayabilirsin kalan kısmı.

Yok hocam ben site ona izin veriyor mu diye merak ettiğim için sordum. AK'yi takassız satıp üstüne 40 eklemen daha mantıklı değil mi? Değer kaybetmeden satmış olursun?
Bir anda 80 dolar ödemek çok yük olur reis, skinleri vererek en azından fiyatı indirmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı