CS 2 tam bir hayal kırıklığı

Oyunun en büyük 2 sorunu giderildi. Hile ve tickrate. Daha ne bekliyorsun?

Sen niye herkesi kendin sanıyorsun ki zaten Valorant gibi bir şeyi CS'nin yanına koyuyor üstüne bir de kıyaslıyorsunuz gerçek hayatta bu tarz insanları ciddiye alanlar var mı yahu? CS zaten küçük yaş kitlesinin istenmediği bir oyun rekanızın ağzına ettikleri içinde ben kime ne anlatıyorum ki anlaşılan birkaç FPS oyunu hariç oyunlarla alakanız yok.

Daha hiç oynamadan oyunu nasıl gömebiliyorsunuz. Adamlar tick olayını kaldırıp yeni bir çağ açıyor bundan habersiz bir şekilde eleştiriyorsunuz. Ayrıca CS Valorant değil oyuna skill falan eklenemez. CS2 güncellemesi gayet yerinde ve mantıklı bir güncelleme olmuş tek kaygım volumetric çalışan bombaların bilgisayarın performansını düşürmesi.

Herhalde oyunu baştan sona değişmesini istiyordun. Zaten büyük bir kitleye ulaşmış bir oyun. Oynanışı baştan sona değiştirmeleri büyük bir hata olurdu. Grafikleri, bi kaç haritalayı değiştirmeleri ve bi kaç ayrıntı eklemeleri gayet yerinde bir karar.

Bana da gelmiyordu zaten. En son hileyi yoldaşta ağır ezdiğimiz bir adam açmıştı o da 1.5 yıl falan olmuştur. Oyunda öyle bir algı oluştu ki oyunu oynamayanlar bile hileden geçilmiyor yazıyor.

Konu ile alakası olduğunu düşündüm. Sizce CS2 ile daha iyi parkur yapabilir miyiz ve bu yeni güncelleme ile birlikte acaba oyunda Türkçe dil desteği görür müyüz?

Konu ile alakası olduğunu düşündüm. Sizce CS2 ile daha iyi parkur yapabilir miyiz ve bu yeni güncelleme ile birlikte acaba oyunda Türkçe dil desteği görür müyüz?
CS:GO Türkçe zaten? Sub-Tick güncellemesi ile evet, daha iyi parkur yapabilirsiniz. Çünkü artık sunucudaki Tickrate hareketlerinizi etkilemiyor.

Oynamadan bu kadar sizi kahreden bir oyundan nasıl bir beklentiniz vardı çok merak ediyorum.

+1. Oyunu oynamayıp eleştiren insanlar bunlar. Siz gidin 10 yaşındaki fırlama Zula'cı kitlenizle Valorant oynayın ben CS de benimle yaşıt veya benden büyük insanlarla oynamayı tercih ediyorum.

İfadeler: Ypp
Adamlar 3 ayda Spider Man Miles Morales yapıyorlar sen 2 yılda oyun yapmışlar diyosun.

Hocam sen bu oyunun yapımcılarına uzaksın herhalde. Bu oyun 10 yıl boyunca görünüş açısından hiç değişmediği günler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…