Kin yansıtmıyoruz ki, belli ki oyun gurmesi olan birisi değilsin, yeni gelecek güncellemeye "bence iyi olmamış." diyebilirsin, ancak hayal kırıklığı demek çok ciddi bir eleştiridir, gerçekten mantıklı sebeplerin olması gerek.
Mesela ben çok sıkı bir Overwatch fanıyım, Overwatch 2 çıktığında oyunu en çok eleştiren, en ağır şeyleri söyleyen birisiydim, çünkü sadece 6 kişiden 5 kişiye düşürülmesi, yeni map eklenmesi, bir de yeni 2 karakter eklenmesiyle oldu bitti denilerek ikinci oyunu sundular bize, şimdi her tarafta ölümüne yeteneklerin uçuştuğu, grafiğin ise çizgi roman tarzı olduğu bir oyuna bunlar geldiği için eleştirilir mi? Evet eleştirilir.
Ama CS dediğimiz oyunda bu farklı, sana sunduğu rekabet içeriği belli zaten, koş, bomba kullan, C4 kur, adam vur. Ne saçma sapan yetenekler ne de absürt mekanikler var, oyuna hiçbir oyunda olmayan yeni bir tick sistemi getirdiler, mapleri yeniden tasarladılar, sis bombası mekaniği değiştirildi, gölgelendirme ve kaplamalara yenilik geldi, işte bu CS için gayet yeterli, başka bir şey yok çünkü.
Anlatabildim mi dostum?