Çözüldü CS 2 VAC ban yenildiği nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oyunprosu11

Femtopat
Daha fazla  
cencored1756810347485.png

Bu oldu ve 20 saatlik bekleme süresi verdi başka birisi mi ban yedi yoksa ben mi yedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk hile kullanmış bir de utanmadan yardım talep ediyor, bilgi soruyor. Böyle insanları toplumdan tecrit etmek lazımken insanlar da cevap yazıyor. Böylelerine yüz verdikçe yarın sizin karşınıza gelmeleri ihtimali de artıyor arkadaşlar. Görmezden gelin hilecileri, zaman ve emek hırsızlarını.

Çocuk hile kullanmış bir de utanmadan yardım talep ediyor, bilgi soruyor. Böyle insanları toplumdan tecrit etmek lazımken insanlar da cevap yazıyor. Böylelerine yüz verdikçe yarın sizin karşınıza gelmeleri ihtimali de artıyor arkadaşlar. Görmezden gelin hilecileri, zaman ve emek hırsızlarını.

Yardım değil bilgilendirme istedim. Daha önce sistem böyle değildi çünkü hesabı 15 TL'ye aldım ban yemesi veya yememesi çok fark etmiyor.

Yardım değil bilgilendirme istedim. Daha önce sistem böyle değildi çünkü hesabı 15 TL'ye aldım ban yemesi veya yememesi çok fark etmiyor.
Hala kendisiyle ilgili sanıyor olayı. Yaşadığın dünyanın merkezi sen değilsin. Herkes senin için yaşamıyor. Ne kadara almış olursan, ne yaparsan yap. İnsanların zamanlarını çaldın! Eğlencelerini ve emeklerini çaldın! Bu sana kötü hissettirmiyor ki gelmiş burada hala benmerkezci bir tutum sergiliyorsun.
Neyse, bir zaman ve emek hırsızına bu kadar laf çok bile...

Hala kendisiyle ilgili sanıyor olayı. Yaşadığın dünyanın merkezi sen değilsin. Herkes senin için yaşamıyor. Ne kadara almış olursan, ne yaparsan yap. İnsanların zamanlarını çaldın! Eğlencelerini ve emeklerini çaldın! Bu sana kötü hissettirmiyor ki gelmiş burada hala benmerkezci bir tutum sergiliyorsun.
Neyse, bir zaman ve emek hırsızına bu kadar laf çok bile...

Haklısınız hocam.

Sen o profil fotoğrafıyla bana hiçbir şey diyemezsin.

Ban yememişim VAC live düzensiz bulduğu için uyarı amaçlı cooldown vermiş hala oynayabiliyorum.
Komedi resmen, senin kadar Valve de suçlu. Ben bu oyunu bu şekilde oynayanlara hiç bir şekilde hakkımı helal etmiyorum. Hangi dine mensup olursanız olun HAK her yerde aynıdır. Daha da diyecek bir şey yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı