Steam CS 2 VAC banı Deadlock'u etkiler mi?

slashFix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Ti 4GB, Intel i7 11800H, 16GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde Steam'de şu anda kapalı betada sunulan deadlock belirli oyunculara açıldı. İnsanlar arkadaşlarına davetler yollayarak betaya olan erişimi büyüttüler. Deadlock, Valve'ye bağlı bir oyun. Yani yapımcısı Valve. Merak ettiğim şu. Ben 3 yıl önce saçma bir hata yaparak CS:GO'da hile açıp hesabı VAC banlattım 😅. Bu ban, Deadlock'ta geçerli olur mu? Oyuna şu anda girip karşılaşma arayabiliyorum fakat betada olduğunu unutmamak gerekiyor. Herkese açık yayınlandığında durum ne olur? Bu konularda bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim.

Deadlock anti-hile sistemi olarak VAC kullanıyorsa belki sorun yaşatabilir. DotA 2'den VAC ban yiyen hesabımda, CS:GO'yu da görememeye başlamıştım kütüphanemde. Tam emin değilim, yanlış bilgi vermek istemiyorum, fakat bildiğim kadarıyla VAC banlar, Valve Anti Cheat kullanılan tüm oyunlar üzerinde etkili oluyor, en azından bende öyle olmuştu.

Hayır. VAC eski valve oyunlarında birbirini etkiliyor. CS2 den vac'lı olmanız Deadlock ya da Dota 2 yi etkilemez.

Aşağıdaki Source oyunlarından birinde ya da bir Source modunda hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:
  • Counter-Strike: Source
  • Half-Life 2: Deathmatch
  • Day of Defeat: Source
  • Team Fortress 2
Benzer şekilde, aşağıdaki Gold Source oyunlarından birinde hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:
  • Counter-Strike
  • Counter-Strike: Condition Zero
  • Ricochet
  • Day of Defeat
  • Team Fortress Classic
  • Half-Life: Deathmatch
  • Deathmatch Classic

Deadlock anti-hile sistemi olarak VAC kullanıyorsa belki sorun yaşatabilir. Dota 2'den VAC ban yiyen hesabımda, CS:GO'yu da görememeye başlamıştım kütüphanemde. Tam emin değilim, yanlış bilgi vermek istemiyorum, fakat bildiğim kadarıyla VAC banlar, Valve anti cheat kullanılan tüm oyunlar üzerinde etkili oluyor, en azından bende öyle olmuştu.

İyi de VAC ban yediğin zaman kütüphaneden silinmiyor ki oyun.
CS'de ban yersen VAC korumalı topluluk sunucularına ve resmi sunuculara giremiyorsun bir tek, onun harici girip oynayabiliyorsun, VAC korumalı sunucularda sadece VAC tarafından yasaklanan insanları içeri almıyor onun harici bir etkiye sahip değil.

İyi de VAC ban yediğin zaman kütüphaneden silinmiyor ki oyun.
CS'de ban yersen VAC korumalı topluluk sunucularına ve resmi sunuculara giremiyorsun bir tek, onun harici girip oynayabiliyorsun.

Dediğim gibi tam emin değilim işte, bu yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum ibaresini ekledim. DotA 2'den VAC banlı hesabımın kütüphanesinde CS:GO'yu göremiyordum eskiden. Belki başka bir ayarla alakalıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı