Haksız Steam CS 1.6 VAC banı

CS 1.6 genelde nonsteam ve Steam olarak PC'de tutuluyor. Nonsteamde hile kullandıysan dün Steam'de oynarken p hileyi tetiklemiş olabilirsin. Ya da Config model tarzı bir şey kullanıyorsan onlarda sebep olabilir.

Dediğim gibi hileye zaten hiç bulaşmadım. Nonsteam CS yüklü değil. Config'de sadece FPS kodları var birkaç tane ban yedirtmez diye düşünüyorum.

Dediğim gibi hileye zaten hiç bulaşmadım. Nonsteam CS yüklü değil. Config'de sadece FPS kodları var birkaç tane ban yedirtmez diye düşünüyorum.

Aslında Config dememin sebebi farklı Config'le tek başına banı kolay kolay yedirtmez. Ama bazı sitelerde hazır olarak indirirken art niyetli kişiler DLL dosyası da ekletiyorlar. Exe olsa farkedersin ama DLL olunca gözden kaçıyor. Ve CFG'nin içinde kısa kısa URL'de olabilir. Sen oyuna başlarken aktif ettiğin gibi buluttan birkaç KB dosya indirip ban yemene sebep olabilir. Tabi Steam bu sebebini asla açıklamıyor. O yüzden öğrenmesi zor. En iyisi yeni Steam hesabına bağlanmadan önce format atmak. Umarım başka oyunlar hesaba bağlı değildir. Geçmiş olsun.

Aslında Config dememin sebebi farklı Config'le tek başına banı kolay kolay yedirtmez. Ama bazı sitelerde hazır olarak indirirken art niyetli kişiler DLL dosyası da ekletiyorlar. Exe olsa farkedersin ama DLL olunca gözden kaçıyor. Ve CFG'nin içinde kısa kısa URL'de olabilir. Sen oyuna başlarken aktif ettiğin gibi buluttan birkaç KB dosya indirip ban yemene sebep olabilir. Tabii Steam bu sebebini asla açıklamıyor. O yüzden öğrenmesi zor. En iyisi yeni Steam hesabına bağlanmadan önce format atmak. Umarım başka oyunlar hesaba bağlı değildir. Geçmiş olsun.

Cl_forwardspeed 1000
Cl_backspeed 1000
Cl_sidespeed 1000
Hideradar
Developer 1
Gamma 3
Sv_aim 1
Fps_modem 0
M_filter 1
Cl_showfps 1
Sv_airaccelerate 100000
Brightness 3
Bind "alt" "; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait"
Bind "mwheelup" "; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait"
Bind "mwheeldown" "; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait"

Alias "pdraw" "pdrawon"
Alias "pdrawon" "hud_draw 2; alias pdraw pdrawoff"
Alias "pdrawoff" "hud_draw 0; alias pdraw pdrawon"
Bind "Z" "pdraw"
Bind X "say /redbull"

Cl_dynamiccrosshair 0
_cl_autowepswitch 1
Fps_max 99999
Clear

Al burada bütün CFG zaten çoğu kodu kendim etraftan toplayarak ekledim bir yerden indirmedim. Ki 60 saat bu oyunu böyle oynamışım şimdi niye ban yedim. Benim düşüncem /spec ile hile kullanan oyuncuyu izlediğim için banladığım yönünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı