CS 2'de e-spor alanında bir şeyler değişir mi?

SparkLun

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4-5 yıldır CS:GO oynuyorum ve çocukluğumdan beri çok istemişimdir e sporcu olmayı turnuvalara girip başarılı olmayı, iyi bir takımla dünya turnuvalarına girmeyi ama CS:GO'da bu imkansızdı, fazla gitmedim o yüzden üstüne, sizce CS 2 de şansımı denemeli miyim? E sporcu olmak imkansız mı?

Yaklaşık 4-5 yıldır CS:GO oynuyorum ve çocukluğumdan beri çok istemişimdir e sporcu olmayı turnuvalara girip başarılı olmayı, iyi bir takımla dünya turnuvalarına girmeyi ama CS:GO'da bu imkansızdı, fazla gitmedim o yüzden üstüne, sizce CS 2 de şansımı denemeli miyim? E sporcu olmak imkansız mı?

Şansınızı tabii ki deneyebilirsiniz ama çok hayalperest olmayın. Ayrıca çok bir şey değişeceğini sanmam. Sonuçta bu sadece bir güncelleme.

CS 2 sadece bir oyun motoru güncellemesi CS:GO'da başarılı olamadıysanız CS 2 de değişen çok bir şey olmaz.

CS:GO'da Valorant çıkmadan önce Türkiye'de belli bir miktarda para kazanılabiliyordu. Xantares asgari ücretin 3000 TL civarı olduğu zamanlarda Türkiye'de iyiysen 7000 TL civarı kazanabilirsin demişti. Avrupa'da tabii ki maaşlar yüksek. Avrupa'da 3-4 yıl önce iyi oyuncular 20.000$-30.000$ arası kazanıyordu. Şu an maaşlar daha yüksek olabilir. Türkiye'de Valorant çıktıktan sonra maaşlar nedir bilmiyorum. CS'de Avrupa hayalin varsa kendini göstermek için FPL-C kasabilirsin. FPL için davet alabilir ya da çıkabilirsin. Buralara kasmak çok zor ama yeteneğin ve çalışma azmin varsa yapabilirsin. Zywoo ve Ropz gibi CS'yi kasıp kavuran oyuncular FPL'den çıktılar. Woxic FPL'de kendini göstermesiyle tanındı sonra denemelere gitti ve Avrupa'da oynamaya başladı. xfloud ve calyx gibi yerelde de tanınabilirsin. Türkiye'de Valorant imkanlar açısında çok daha önde olduğu için yeteneğin varsa Valorant'ta basamakları çıkman daha kolay olabilir. E-spor açısından durumu budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı