Çözüldü CS 2'de GeForce NOW'da atölye haritaları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UURKG

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, Counter-Strike 2'de only up! (CS2) haritasını oynamak için atölyeden haritayı ekledim, ve GeForce NOW'dan oyunu açıp haritaya girmeye çalıştığım zaman "gerekli bir harita istemcinizde bulunmuyor." diye bir hata alıp durdum, sonra DLC sayfasından "Counter-Strike 2 workshop Tools" seçeneğini aktif ettim belki bu yüzden olmuyordur diye, ama tekrar oyunu açıp haritaya girmeye çalıştığım da gene aynı hatayı aldım, nasıl çözebilirim?

resim_2024-08-01_032103712.png

resim_2024-08-01_032205839.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geforce Now steam atölyeye erişimi kısıtlıyor o yüzden açamıyorsun.
Bypass etmenin bir yöntemi var ama hızlı davranman lazım oyunu oyna dediğin zaman ''Steam'' arayüzü geldiğinde sağ üst tarafta kullanıcı adının yazılı olduğu sekmeden kullanıcı değiştire bastıktan sonra hesaba tekrar giriş yapman gerekiyor.
Veya çıkış yap dedikten sonra tekrar kullanıcı adın ve şifren ile giriş yapmalısın.
Bannerlord modlarken keşfetmiştim çalışıyor ama oyun direk açılıyorsa işe yaramayabilir. Biraz deneme yanılma ile uygun kombinasyonu yakalaman lazım.
Geforce Now steam atölyeye erişimi kısıtlıyor o yüzden açamıyorsun.
Bypass etmenin bir yöntemi var ama hızlı davranman lazım oyunu oyna dediğin zaman ''Steam'' arayüzü geldiğinde sağ üst tarafta kullanıcı adının yazılı olduğu sekmeden kullanıcı değiştire bastıktan sonra hesaba tekrar giriş yapman gerekiyor.
Veya çıkış yap dedikten sonra tekrar kullanıcı adın ve şifren ile giriş yapmalısın.
Bannerlord modlarken keşfetmiştim çalışıyor ama oyun direk açılıyorsa işe yaramayabilir. Biraz deneme yanılma ile uygun kombinasyonu yakalaman lazım.

Çözüm
GeForce NOW Steam atölyeye erişimi kısıtlıyor o yüzden açamıyorsun.
Bypass etmenin bir yöntemi var ama hızlı davranman lazım oyunu oyna dediğin zaman "Steam" arayüzü geldiğinde sağ üst tarafta kullanıcı adının yazılı olduğu sekmeden kullanıcı değiştire bastıktan sonra hesaba tekrar giriş yapman gerekiyor.

Çalıştı hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı