CS 2'de güven faktörü nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan sm0w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 121

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Şu ana kadar 1 kere bile hile kullanmadım. Eskiden zirveydeydi zaten güven faktörüm son zamanlarda biraz fazla oyundan çıktım ve milletin kafasına sıktım vs. bir de küfür argo çok kullandım. Bunları azaltsam otomatikman düzelir mi? Çünkü neredeyse tek oynadığım oyun bu ve güven faktörümün düşük olması çok koyuyor, seçkin hesap etkin.

Vallahi ben bu sorunu İtemsatış'tan paket alarak çözdüm biraz etkili profile yorumlar vs. atıyolar övgü alarakta yükseltebilirsin.

Övgü almaya çalış. Oyun içerisinde profile sağ tıklayıp övgü ver denilen yerden. Sürekli maç yap ama kimseye küfür etme takım arkadaşlarına vurma.

Vallahi ben bu sorunu İtemsatış'tan paket alarak çözdüm biraz etkili profile yorumlar vs. atıyolar övgü alarakta yükseltebilirsin.

O işler yasak. Steam fark ederse acımıyor ya CS'den ya da komple Steam'den banlayabiliyor.

Ayrıca diğer oyuncular tarafından reportlanmamaya çalış.

Övgü almaya çalış. Oyun içerisinde profile sağ tıklayıp övgü ver denilen yerden. Sürekli maç yap ama kimseye küfür etme takım arkadaşlarına vurma.

O işler yasak. Steam fark ederse acımıyor ya CS'den ya da komple Steam'den banlayabiliyor.

Ya ben öyle abartı bir şey yapmadım normal seviyede yaptım birkaç hafta sonra kırmızıdan yeşile düzeldi.

Ya ben öyle abartı bir şey yapmadım normal seviyede yaptım birkaç hafta sonra kırmızıdan yeşile düzeldi.

Normalde yasak hocam. Steam algoritması fark ederse direkt atabiliyor banı. Riske girmeye gerek yok.

Random keylerden çıkan aşırı pahalı oyunlar düzeltir mi? Bir de dediklerinizi yapsam otomatikman düzelir mi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı