CS 2'de güven faktörü nasıl arttırılır?

Profil düzeni, yorumlar, övgü, arkadaş listendeki vac banlı arkadaşların, oyunu trollemen, sık sık atılman, steam satım alımlar yapman.. binbir türlü şeyler var tam olarak kim nedir ne değildir bilinmez hepsine dikkat et bence.

Vallahi ben bu sorunu İtemsatış'tan paket alarak çözdüm biraz etkili profile yorumlar vs. atıyolar övgü alarakta yükseltebilirsin.
Profile atılan yorumlar güven faktörünü etkilemez, oyun içi aldığın övgüler güven faktörünü yükseltir.

Genel olarak her şeyim 10/10 çok fazla küfürden çok fazla replenmiş olabilirim inşallah yakında düzelir.

Genel olarak her şeyim 10/10 çok fazla küfürden çok fazla replenmiş olabilirim inşallah yakında düzelir.
Son olarak benim şahsi bir tespit mi diyelim düşünce mi diyelim bilmiyorum birden fazla cs hesabına giriş yapıp çıkıyorsan falan oda etkiliyor gibi geldi bana ama bunda emin değilim.

Yanlış bilgi.

İtem satışındaki o satılan övgü veya yorum paketlerinde ban riski falan yok, kullanabilirsiniz. Ha işe yarar mı onu bilemem. Ama bence paranızı böyle saçma sapan şeylere yatırmayın.

Boşu boşuna gidip övgü veya yorum için para ödeme bu işler safsata. Güven faktörü kötü olmasa bile oyunda hileci sorunu var zaten. Başka oyunlara yönetmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…