CS 2'de güven faktörü nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan sm0w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 145
Profil düzeni, yorumlar, övgü, arkadaş listendeki vac banlı arkadaşların, oyunu trollemen, sık sık atılman, steam satım alımlar yapman.. binbir türlü şeyler var tam olarak kim nedir ne değildir bilinmez hepsine dikkat et bence.

Profil düzeni, yorumlar, övgü, arkadaş listendeki VAC banlı arkadaşların, oyunu trollemen, sık sık atılman, Steam satım alımlar yapman. Binbir türlü şeyler var tam olarak kim nedir ne değildir bilinmez hepsine dikkat et bence.

Genel olarak her şeyim 10/10 çok fazla küfürden çok fazla replenmiş olabilirim inşallah yakında düzelir.

Genel olarak her şeyim 10/10 çok fazla küfürden çok fazla replenmiş olabilirim inşallah yakında düzelir.
Son olarak benim şahsi bir tespit mi diyelim düşünce mi diyelim bilmiyorum birden fazla cs hesabına giriş yapıp çıkıyorsan falan oda etkiliyor gibi geldi bana ama bunda emin değilim.

Övgü almaya çalış. Oyun içerisinde profile sağ tıklayıp övgü ver denilen yerden. Sürekli maç yap ama kimseye küfür etme takım arkadaşlarına vurma.

O işler yasak. Steam fark ederse acımıyor ya CS'den ya da komple Steam'den banlayabiliyor.

Ayrıca diğer oyuncular tarafından reportlanmamaya çalış.
Yanlış bilgi.

İtem satışındaki o satılan övgü veya yorum paketlerinde ban riski falan yok, kullanabilirsiniz. Ha işe yarar mı onu bilemem. Ama bence paranızı böyle saçma sapan şeylere yatırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı