CS 2'de kasa kasıp oyun almak mantıklı mı?

@efebatiin @4giree @Y3siinn06 haftalık ödülden gelen ürünün fiyatını almadan nasıl öğrenebilirim hem skin hem kasa geliyor ya ondan dedim.

Kanka kasadan genellikle parayı kazanırsın skinler Max 1 dolar falan gelir eğer şanslıysan bizim bir arkadaş 5 dolarlık skin falan düşürmüştü öyle ama pazardan her şeyi araştır önce.

Kanka kasadan genellikle parayı kazanırsın skinler Max 1 dolar falan gelir eğer şanslıysan bizim bir arkadaş 5 dolarlık skin falan düşürmüştü öyle ama pazardan her şeyi araştır önce.
Sağ ol.

Topluluk pazarında arama kutucuğuna eşyanın veya kasanın ismini yazın.

Sağ ol bir de normal basit eğlence girincede haftalık ödül gelmiyor muydu?

Sağ ol.

Sağ ol bir de normal basit eğlence girincede haftalık ödül gelmiyor muydu?

Kanka basit eğlence ile az TP verir ama yine de ödül alırsın ama rekabetçi girersen daha hızlı verir en çok rekabetçi ile seçkinde alırsın.

Çalışmalara başladım bir maç sonra kasa ve skin geliyor

Çalışmalara başladım bir maç sonra kasa ve skin geliyor

Kardeşim sana bu mesajları uazdıktan sonra CS girdim ve senden tek isteğim oynama bu oyunu git hikayeli oyna Forza oyna GTA Online takıl farklı oyunlar oyna CS Valorant girme psikolojim bozuldu adam vuramıyorum kaç gündür.

Ben şansıma bugün çok iyi oynadım tek sıkıntı genelde takım ya da şans oluyor bu günlük kazancım "0.71" cent.

Eskiden mm oynarken veya CS2 ilk çıktığı zamanlar kötü değildi bu kadar. İyi oynanabiliyordu oyun fakat birkaç aydır oyuna sadece drop alıp çıkmak için giriyiorum. Sadece droplar ile yaklaşık 80 dolar envanter bir sürü oyun ve DLC aldım.

Son düzenleme:

Çok güzel bir başarı hikayesi sadece 15 dolar vererek çabalarsan istediğin oyunu alabilirsin ancak sabırlıysan tabii haftaya şöyle 1 dolar kasa gelse tadından yenmez.

Çok güzel bir başarı hikayesi sadece 15 dolar vererek çabalarsan istediğin oyunu alabilirsin ancak sabırlıysan tabii haftaya şöyle 1 dolar kasa gelse tadından yenmez.

Aldığım zaman 15 dolar değildi maalesef. ama yani ne olursa olsun verdiğiniz parayı da çıkaracaksınız üstüne envanter oyun da alacaksınız.

Sadece bunu yaptığınız süre aldığınız droplara göre artıp azalacak.

Kendimde 15 dolara seçkin alır zaman geçtikçe parasını çıkartırım diye 30 dolar yatırdım steame 15 seçkin 15 ile de envanter dizdim. Şuan envanter 25 doları geçkin ve seçkini aldığım 2. ayda 50 dolarlık drop düşürüp 46 dolara sattım. Ne oldu o envanter ve seçkine? Cebime kalmış oldu seçkin ve skinler bedavaya geldi üstüne 15 dolar kâr ettim.

Demem o ki böyle olaylardan düşük ihtimal olsada başına gelebiliyor, geldiğinde de tuzu biberi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…