CS 2'de kasa kasıp oyun almak mantıklı mı?

Tamamdır sağ olun zaten haftaya yeni ödüller ile satacağım toptan artık şansımıza zararımız yok zaten

ETS 2 oynuyorum ancak Türkiye haritasını çok sevdim, çünkü bir Türk havası veriyor sizce CS2'de kasa kasıp DLC alsam mantıklı olur mu?

Hocam CS2 oynamayı gerçekten seviyorsan seçkin alarak oyun kaliteni de yükseltmiş olursun fakat şu an 15 dolar olan seçkinin parasını çıkartmak biraz zaman alabiliri ama masrafı çıktıktan sonra her hafta 3 5 artık ne gelirse tamamen artıya geçmeye başlarsın.

Hocam konuyu okumamışsınız sanırsam zaten seçkinim var böyle iki üç dolar kazanıp o fiyata oyunlar DLC'ler almak istiyorum bugünde yaklaşık "0.70" cent net kazanca sahip oldum.

Hocam konuyu okumamışsınız sanırsam zaten seçkinim var böyle iki üç dolar kazanıp o fiyata oyunlar DLC'ler almak istiyorum bugünde yaklaşık "0.70" cent net kazanca sahip oldum.

Hocam vallahi en baştaki yazıya göre cevap verdim orada seçkinin olduğunu belirtmemișsin ondan sebep yazarken bende bu şartlar dahilinde yazdım. 0.70 gayrt iyi denk gelmiş bana bu hafta 0.25 gibi bir şey verdi.

Hocam vallahi en baştaki yazıya göre cevap verdim orada seçkinin olduğunu belirtmemișsin ondan sebep yazarken bende bu şartlar dahilinde yazdım. 0.70 gayrt iyi denk gelmiş bana bu hafta 0.25 gibi bir şey verdi.

Hocam kasa + skin 25 cent az değil mi?

Zaten genelleme olarak bakınca sen bu hafta Max Win almış gibisim daha üstünün denk gelme olasılığı çok düşük. Aynı şekilde genel bir bakış yapınca da 25 30 cent vermesi gayet normal geliyor skinler de para etmiyorlar zaten.

Genelde silahların çok ucuz olanları geliyor. Yani genel olarak parayı kasalardan çıkarıyorsunuz. Bu çöp silahlar aslında grafiti ile aynı fiyata olabiliyor ama 10 tane aynı nadirlikteki silahı takas kontratına koyup bir üst nadirlikte silah elde ediyorsunuz. O yüzden silah ve kasayı seçmeniz daha mantıklı oluyor.

İyi silah gelmiş bana o zaman değeri artsada satsam arada bir 30'lara çıkmış.

İyi silah gelmiş bana o zaman değeri artsada satsam arada bir 30'lara çıkmış.

Hocam vallahi satın demiyorum ama piyasa çok oynak siz bir kontrol edin belki şu an en yüksek fiyatını görmüş durumda dır. Eğer öyle ise satmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…