CS 2'de koşarak vurulmak

İkidir farklı konuya aynı yorumu yapıyorsun. PC özelliklerin ne Allah aşkına. Ben ve benim oynadığım diğer hiçbir arkadaşıma olmayan bir şey sana oluyor. Oyun beta elbette her şeyi düzelir zamanla ama bu dediğin bana ve çevreme olmuyor. Ya görüntü ayarların düzgün değil ya da bilgisayarın kötü.

Adam A-D yapmış, pingden dolayı sizin ekranınıza gelmemiş. Ki UPS'de Glockta sekmeyen silahlar. Koşarken bir mermi sıksanız ilk mermi sıktığınız yere yakın gidiyor zaten. Kendiniz botlarla girip deneyebilirsiniz. Valorantta bunu görme sebebiniz ise orda pinginiz daha az. TR Sunucusu var çünkü.

Videoyu tekrar izle, adam tam vurduğunda duruyor a-D yapıyor yani strafe nasıl yapılır araştırırsanız mantığını anlarsınız ve aslında koşmuyor bu zaten CS:GO'da vardı Valorant'ta da var diye biliyorum.

Bi oyunun başında FPS drop oldu daha da yaşamadım
Onun dışında ak ile koşarak vuran görmedim
Dereceli maçlarda.

Koşarak vurmadığını zaten birçok kişi söylemiş. Bir arkadaş ta ben koşarak vuruyorum demiş. CS de zaten bazı silahlar koşarak kullanılması için yapılmıştır. Ak buna dahil değildir ancak konu sizin önce görmeniz ise, Hz, ms, ping kaynaklı olabilir. Zaten videoda yakınlaştırıp bakınca adamın yavaşladığı görülüyor.

Koşarak vurmayı normalleştirsenizmi artık MP9 ile keleş Peek'i atmak zorunda mıyız?

Hayatımda bundan daha cahilce bir yazı çok az gördüm.

Açıkladığınız şeyi soruyorum zaten. NEden benim ekranımda gözüken geç oluyor. Valorant'ta böyle bir şey yok.

Valorant'ta da var, sadece Valorant'ta strafe yapmayı bilen yok. Karşısı strafe yaptığı zaman Zula da oynasan Valorant'ta oynasan CS de oynasan milisaniyelik bir olay olduğu için koşarak vuruyormuş gibi görürsün. Valoranttakilerin %99u ya strafe bilmiyor ya da gerçekten koşarak vuruyor. CS de strafe muhabbeti çok yaygın olduğu için çoğu kişi kullanıyor.

Al eline keleşi koşarak ateş et bakayım adam vurabiliyor musun yoksa mermiler allahuekber dağına mı gidiyor. Dostum adamın strafe yaptığı gayet açık bir şekilde belli, Valorant oynamaktan kafanız yanmış muhtemelen herkesi koşarak vuruyor diye görüyorsunuz.

Son düzenleme:
Ala alaa ben eski pcde oynuyorum ekran karti 1050 ti oc bi skntim yok. İlginc

Kardeşim görsel olarak koşarak vuruyor gibi oluyor onu diyorum. Strafe yapınca valoda bellı oluyor. Burda hiç durmuyor gibi oluyor. Bunun nedenini soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…