Ben bu videoyu görmedim bu arada. 1. adamın strafe yaptığı çok belli. 2.de ise elinde USP var koşarak yakın mesafede vurmasından daha doğal bir şey yok.
CS de 60ms alıyorum. Valodada yabancı surverda 60 ms oynuyorum. Yine Valorant'ta böyle bir şey yok. Derdimi kimse anlamadı. Herkes sadede kötüsün diyor. Soruma odaklanan yok.
Aga sen okduğunuda ablamıyon.Burada global hatta feceit seviyelerinde tecrübe sahibi insanlar size anlatmış ama siz galiba onlara inanmamak için zorluyorsunuz kendinizi. Dediğim gibi yakınlaştırıp izlendiğinde adamın sizi vurmadan önce yavaşladığı görülüyor.
Ekranda görülen tam doğru olmuyo diyonya. Zaten belli bir şey o. Sorumsa bu zaten. Valorantta ekranda görülen tam olurken cs de neden olmuyor. Bunun cevabını bilmek istiyotımsadece. Başka yatz oyunlardada tam görülen oluyor. Ama cs de bir mekanik mi desem değişik bir şey var. Ve bunun ne olduğunu bilmek istiyorum sadece.Güzel kardeşim 60 ms yüksek bir oran. Sen diyorsun ki strafenin ne olduğunu biliyorum bu başka bir şey resmen koşuyor diyorsun. Ki bunu demen çok mantıklı değil çünkü ekranda görünen her zaman tam gerçek olmuyor. Karşı karakter durur sen bunu görmeden ölmüş olursun. Hadi onu da geçtim adam cidden koşarak seni vurduysa bu sürekli olmaz arada olur. CS de havada da ak ile adam vuruluyor nadiren. Ben bir kere zıplayıp iki kill birden almıştım havada hatta video bile çekmiştim. Yani arada olabilir böyle şeyler. CS2 denilen oyun tamamen çıktıktan sonra asla koşarak sağa sola herkesi vuracağın bir oyun olmaz merak etme. Gerçek anlamda ak gibi silahlarla koşarak adam vurulmaz çünkü mermiler seker nadiren sekmeden gittiği olur şans gibi bir şey çok takılma.
Hocam diyorum ya FPS ve Ping farkı. Adam orda belki maks 30ms ile oynuyor. FPS'i de sizden yüksekse normal şeyler.Cs de 60ms alıyorum. Valodada yabancı surverda 60 ms oynuyorum. Yine valoda böyle bir şey yok. Derdimi kimse anlamadı. Herkes sadede kötüsün diyor. Soruma odaklanan yok.
Aga sen okduğunuda ablamıyon.
Ekranda görülen t
Ekranda görülen tam doğru olmuyor diyonya. Zaten belli bir şey o. Sorumsa bu zaten. Valorant'ta ekranda görülen tam olurken CS de neden olmuyor. Bunun cevabını bilmek istiyotımsadece. Başka yatz oyunlarda da tam görülen oluyor. Ama CS de bir mekanik mi desem değişik bir şey var. Ve bunun ne olduğunu bilmek istiyorum sadece.
CS de farklı olan şey ne?
Mesela ben Valorant oynarken 60 ms sabit olunca lag gibi vişey olmuyor. Ama arkada biley inerken 20 ms 40 ms sürekli gidince laf gibi bir şey oluyor. Bunun cevabı ne arkada bir şry indiği için. Aynı bunun gibi mantıkı bir cevap almak istiyorum sadece.
Aga sen okduğunuda ablamıyon.
Ekranda görülen t
Ekranda görülen tam doğru olmuyor diyonya. Zaten belli bir şey o. Sorumsa bu zaten. Valorant'ta ekranda görülen tam olurken CS de neden olmuyor. Bunun cevabını bilmek istiyotımsadece. Başka yatz oyunlarda da tam görülen oluyor. Ama CS de bir mekanik mi desem değişik bir şey var. Ve bunun ne olduğunu bilmek istiyorum sadece.
CS de farklı olan şey ne?
Mesela ben Valorant oynarken 60 ms sabit olunca lag gibi vişey olmuyor. Ama arkada biley inerken 20 ms 40 ms sürekli gidince laf gibi bir şey oluyor. Bunun cevabı ne arkada bir şry indiği için. Aynı bunun gibi mantıkı bir cevap almak istiyorum sadece.
Koşarak vurmadığını zaten birçok kişi söylemiş. Bir arkadaş ta ben koşarak vuruyorum demiş. CS de zaten bazı silahlar koşarak kullanılması için yapılmıştır. Ak buna dahil değildir ancak konu sizin önce görmeniz ise, Hz, ms, ping kaynaklı olabilir. Zaten videoda yakınlaştırıp bakınca adamın yavaşladığı görülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.