CS 2'de kullanılacak 50x50 mouse pad önerisi

Bütçe
2000

prom1l

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 9100f , rx 580 8 gb , 8gb ram , 256gb ssd
Merhaba aktif olarak SteelSeries QCK heavy large mouse pad kullanıyorum. Tercihen 50x50 bir mouse pad arayışındayım. Full CS2 oynuyorum. SteelSeries'e nazaran daha kaygan bir mouse pad istiyorum. Klasse longten de var ama onun yüzeyi pürüzlü. Pürüzsüz istiyorum. Ama çok da kontrol bozacak şekilde kaygan olmasın. (800 DPI 1 sens kullanıyorum). Piyasada 50x50 satan Wraith var. Ne önerirsiniz? Bütçe 2K civarı.

Poron tabanlar uzun ömürlü olmuyor açıkcası yıkama vs olacaksa. Wraith'de şuan 50x50 stokları SOA Pro'da kalmamış ama Ace serisi tercih edilebilir. Ace serisinde Serenity hızlı bir pad. Kensei katana serisine de bakmanı öneririm ama klasik bir siyah renk vs model yok orada. Yüzeyi gerçek hibrit hissiyatında. Ayrıca klasse'de yeni 50x50 getirmiş ama longteng serisini ben pek beğenmemiştim.

Poron tabanlar uzun ömürlü olmuyor açıkcası yıkama vs olacaksa. Wraith'de şuan 50x50 stokları SOA Pro'da kalmamış ama Ace serisi tercih edilebilir. Ace serisinde Serenity hızlı bir pad. Kensei katana serisine de bakmanı öneririm ama klasik bir siyah renk vs model yok orada. Yüzeyi gerçek hibrit hissiyatında. Ayrıca klasse'de yeni 50x50 getirmiş ama longteng serisini ben pek beğenmemiştim.
Ace serenity serisinin ömür durumu nasıl ? Stoğu gelirse almak istiyorumda.

Ace serenity serisinin ömür durumu nasıl ? Stoğu gelirse almak istiyorumda.
Ace serenity latte ve pembe renginde stok var zaten gayet güzel ürünler.

Dikkat etmemiştim. Teşekkürler.

Hocam esptiger v2 ice skatezim var. Steelseries qck heavy'e göre daha Kaygan minimum 45cm en i olan bir mousepad önerebilir misin ? Düşük hassasiyette kontrol skatez ve kontrol mousepadde rahat hissetmiyorum.

Son düzenleme:
Dikkat etmemiştim. Teşekkürler.

Hocam esptiger v2 ice skatezim var. Steelseries qck heavy'e göre daha Kaygan minimum 45cm en i olan bir mousepad önerebilir misin ? Düşük hassasiyette kontrol skatez ve kontrol mousepadde rahat hissetmiyorum.
İlk attığım denge kontrol yüzey senin için ideal. 2. attığım pürüzsüz hibrit o biraz daha hızlı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı