CS 2'de M4A1s mi M4A4 mü kullanılmalı?

Global eloda 1 tane a1s kullanan biri görmeyen ben buna güldü.
Dediğin ile dediğimin tırnak kiri kadar alakası yok. Global rankta M4A4 kullanılması da ilgilendirmiyor. Oyun içinde açıp test edince bile M4A1-S silahının M4A4 silahından daha az saçıldığı bariz.

Cümleme alakasız cümle ile cevap vermesen iyiydi.

Dediğin ile dediğimin tırnak kiri kadar alakası yok. Global rankta M4A4 kullanılması da ilgilendirmiyor. Oyun içinde açıp test edince bile M4A1-S silahının M4A4 silahından daha az saçıldığı bariz.

Cümleme alakasız cümle ile cevap vermesen iyiydi.

A4 de daha fazla mermi var yakın mesafede çok daha iyi ve güçlü bir silah a1s ise uzak menzil tek tek sıkmalık bir silah oyun bilgini benimle karşılaştırma bence.

A4 de daha fazla mermi var yakın mesafede çok daha iyi ve güçlü bir silah a1s ise uzak menzil tek tek sıkmalık bir silah oyun bilgini benimle karşılaştırma bence.
Hocam P2000 tabancası hakkında yorumun nedir? Bir süre denedim ve yakın mesafeden kesinlikle USP'den daha iyi ama tam tersi uzak mesafede cortladım bu sefer. O yüzden USP-S'yi seçiyorum.

Merak ettim P2000 kullanan var mıdır acaba E-Spor maçlarında?

Hocam P2000 tabancası hakkında yorumun nedir? Bir süre denedim ve yakın mesafeden kesinlikle USP'den daha iyi ama tam tersi uzak mesafede cortladım bu sefer. O yüzden USP-s'yi seçiyorum.

Hocam bu da A4-A1s gibi kullanımınıza göre değişir ben spreyci biri olmama rağmen alıştığımdan dolayı USP-s kullanıyorum fakat P2000 de hiç de kötü değil mermiside fazla aslında denenebilir bugün bir deneyeceğim hatta izlenimlerimi paylaşırım öncesinde denediğimde kötü değildi ama benlik değildi onetap oyuncusu değilim ama USP-s ile çok onetapim var dün ki maçımda ilk raund 4 One tap attım raundu kazandırdım P2000 le bu pek mü emin değilim.

Daha fazla mermi dediğin şey tek sarjörde 5 mermi. Global elo diyorsun mermi hesabı yapıyorsun. Oyun bilgin iyi olsaydı mermi hesabı yapmazdın. 🥱👍
Kafaya vurursan mermi hesabı yapmanı gerektirecek bir şey olmaz. İpucunu vermiş olayım.

Daha fazla mermi dediğin şey tek sarjörde 5 mermi. Global elo diyorsun mermi hesabı yapıyorsun. Oyun bilgin iyi olsaydı mermi hesabı yapmazdın. 🥱👍
Kafaya vurursan mermi hesabı yapmanı gerektirecek bir şey olmaz. İpucunu vermiş olayım.

Gerçekten komiksin mermi hesabı yapmazsın ne demek sen sanıyor musun herkes tek mermi oynuyor muhtemelen Silver elo falansın youtbedan izlediğin kadar biliyorsun CS:GO'yu çok sağ ol ya ipucu için oyunu öğrendim sayende.

M4A4 çok saçılan bir silah. M4A1-S susturucusu çıkarılmadığı sürece M4A4 rakibi bile değildir.
Sen A4 ile mide çık ben A1S ile çıkayım. Ben seni daha rahat vururum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı