A4 daha iyi. A1 öyle bir hale geldi ki biraz ıska atarsan adamı öldürmen çok zor. A4'ün sprayini kontrol edemeyen adam zaten T tarafında paramparça olur. Recoil olayı sadece nova ve altındaki ranklarda önemli olmalı.
M4A4 çok saçılan bir silah. M4A1-S susturucusu çıkarılmadığı sürece M4A4 rakibi bile değildir.
Dediğin ile dediğimin tırnak kiri kadar alakası yok. Global rankta M4A4 kullanılması da ilgilendirmiyor. Oyun içinde açıp test edince bile M4A1-S silahının M4A4 silahından daha az saçıldığı bariz.Global eloda 1 tane a1s kullanan biri görmeyen ben buna güldü.
Dediğin ile dediğimin tırnak kiri kadar alakası yok. Global rankta M4A4 kullanılması da ilgilendirmiyor. Oyun içinde açıp test edince bile M4A1-S silahının M4A4 silahından daha az saçıldığı bariz.
Cümleme alakasız cümle ile cevap vermesen iyiydi.
Hocam P2000 tabancası hakkında yorumun nedir? Bir süre denedim ve yakın mesafeden kesinlikle USP'den daha iyi ama tam tersi uzak mesafede cortladım bu sefer. O yüzden USP-S'yi seçiyorum.A4 de daha fazla mermi var yakın mesafede çok daha iyi ve güçlü bir silah a1s ise uzak menzil tek tek sıkmalık bir silah oyun bilgini benimle karşılaştırma bence.
Hocam P2000 tabancası hakkında yorumun nedir? Bir süre denedim ve yakın mesafeden kesinlikle USP'den daha iyi ama tam tersi uzak mesafede cortladım bu sefer. O yüzden USP-s'yi seçiyorum.
Daha fazla mermi dediğin şey tek sarjörde 5 mermi. Global elo diyorsun mermi hesabı yapıyorsun. Oyun bilgin iyi olsaydı mermi hesabı yapmazdın.A4 de daha fazla mermi var yakın mesafede çok daha iyi ve güçlü bir silah a1s ise uzak menzil tek tek sıkmalık bir silah oyun bilgini benimle karşılaştırma bence.
Daha fazla mermi dediğin şey tek sarjörde 5 mermi. Global elo diyorsun mermi hesabı yapıyorsun. Oyun bilgin iyi olsaydı mermi hesabı yapmazdın.
Kafaya vurursan mermi hesabı yapmanı gerektirecek bir şey olmaz. İpucunu vermiş olayım.
CS2'de sizce M4A4 mü kullanılmalı M4A1s mi hangisi daha iyi sizce? Ben teker teker sıkarak vurmayı seviyorum. Hangisini önerirsiniz?
Sen A4 ile mide çık ben A1S ile çıkayım. Ben seni daha rahat vururum.M4A4 çok saçılan bir silah. M4A1-S susturucusu çıkarılmadığı sürece M4A4 rakibi bile değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.