ToxiFox Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 CS 2'ye Config atmak istiyorum ama nasıl yapıldığını anlamadım. YouTube'da bır video buldum ama yapamadım, nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
CS 2'ye Config atmak istiyorum ama nasıl yapıldığını anlamadım. YouTube'da bır video buldum ama yapamadım, nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G gast Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 ToxiFox dedi: CS 2'ye Config atmak istiyorum ama nasıl yapıldığını anlamadım. YouTube'da bır video buldum ama yapamadım, nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam gayet acik gostermis hocam neyi yapamadiniz tam olarak? Artı 0 Eksi
ToxiFox dedi: CS 2'ye Config atmak istiyorum ama nasıl yapıldığını anlamadım. YouTube'da bır video buldum ama yapamadım, nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam gayet acik gostermis hocam neyi yapamadiniz tam olarak?
O OneManCTW Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Videoyu izledim, gayet anlaşılır aslında bir daha izlesen mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi