CS 2'de rekabetçi için maç kazanmaya rağmen "10 maç daha" diyor

Mesrobb

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650
amd r5 3550h
16gbram
CS 2'de 10 rekabetçi kazanınca rütbe alıyoruz ya, ne kadar kazanırsam kazanayım sürekli “10 maç daha” diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi sekmesindeki her bir harita için ayrı yetenek grubu belirlenir ve hepsine onar adet maç kazanman lazım. Premier için kendine ait başka bir puanlama yapılıyor(profil fotoğrafı altında gözükecek) ve ona da on maç kazanmak gerek.

Oha ciddi misin ben bayağıdır CS oynamıyorum.

Oha ciddi misin ben bayağıdır CS oynamıyorum.
CS2 çıktığından beri sistem böyle. O günden bugüne sadece rekabetçi maç sekmesindeki harita listesi değişti. Bir de premierdeki havuzdan Vertigo çıkarılıp yenilenmiş Train sokuldu.

Rekabetçi sekmesindeki esas fark, silver 1 ile başlayıp global elite giden yetenek grubu tayini her harita için ayrı yapılıyor. Her harita için onar galibiyet sonrası o haritaya özel grubun belirlenir ve her harita ayrı kasarsın. Yetenek grupları yine aynı isimleri taşıyor.

Premier sekmesindeki havuzdan kasıt, resmi maçlarda oynanan haritalardır. Profesyonel takımların "best of one" şeklindeki tek haritalı maç eşleşmesi formatına benzer oynanır. Yani eşleşme yapıldıktan sonra A takımı aralarında oylama yaparak iki harita banlar. Sonra B takımı oylama ile üç harita banlar. Tekrar A takımı kalan iki haritadan birisini banlayıp oynanacak haritayı tayin eder. Son olarak B takımı başlama tarafını(CT/T) seçer. Eskiden(rekabetçi kısımda) harita eşleşme öncesinde seçilir ve eşleşme aynı haritayı tercih edenler arasında yapılırdı. Başlangıç tarafı otomatik belirlenirdi. Ayrıca premier maçların sonucunda normal round sayısı berabere biterse resmi maçlardaki gibi 3+3 round uzatma veriliyor. Bu uzatma bir seferliktir ve yine beraberlikle biterse öyle kalır. Üç ay önce premierin birinci sezonu bitti, madalyalar verildi. Şu an premierin ikinci sezonundayız. Vertigo çıkarılıp Train sokuldu. Premierin yetenek grupları isimlendirme değil de onlara denk diyebileceğimiz puanlı elo sistemi şeklinde. Kademeleri de 0-4999, 5000-9999, 10000-14999, 15000-19999, 20000-24999 ve 25000-29999 şeklindedir. Bu 5 binlik kademeleri silver, nova, guardian,... şeklinde düşünebilirsin. Daha yukarısını anlatmak istemiyorum. 25K civarı ve üzerinde paso tryhard pislikler ve hileciler dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…