CS 2'de RX6600 WattMan hatası

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Şimdiye kadar hiçbir oyunda WattMan ile karşı karşıya gelmemiştim. Kart neredeyse 1 yılını dolduracak. CS2 çıktığından beri oynuyorum, bazen alt+tab atma ihtiyacım oluyor, oyuna geri dönmeye çalıştığım zamanda ise anında ekran gidiyor ve: WattMan. Ayrıca şunu belirtmekte fayda var, yalnızca CS-2'de oluyor bu olay. Onun dışındaki herhangi bir oyunda/işlemde (OC hariç) böyle bir durumla karşılaşmadım.

Sizce oyunun halen daha tam oturmamasından mı yoksa başka etmenlerden kaynaklanan bir problem mi bu durum?

Sistem Bileşenleri:
i5-11400F || MSI B560M PRO-VDH || SAPPHIRE Pulse RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit || CRUCIAL Ballistix 2x8(16GB) CL16 3200Mhz (XMP)

WattMan diye yazıyor mu?

Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsan büyük ihtimalle CS-2 ile alakalıdır. Zaten yeni çıkmış bir oyun hala optimizasyon sorunu mevcut.

WattMan diye yazıyor mu?
Evet.
DDU ile sürücüleri sil ve WHQL olanı indir eğer tekrar alırsan hatayı kartın gücünü düşür.
Deneyeceğim.
Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsan büyük ihtimalle CS-2 ile alakalıdır. Zaten yeni çıkmış bir oyun hala optimizasyon sorunu mevcut.
Teşekkürler.
Sadece bir oyuna özel bir şey ise oyundan dolayıdır. Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. CS2 rezalet ötesi bir oyun zaten.
Doğru, bende öyle düşünüyorum.

AMD'nin CS2 sorunları için yayınladığı sürümü denediniz mi?

Hemen deniyorum. Daha önce görmemiştim bunu. Yazılım üzerinde en son sürüm 23.9.3 olarak gözüküyordu çünkü.

Hemen deniyorum. Daha önce görmemiştim bunu. Yazılım üzerinde en son sürüm 23.9.3 olarak gözüküyordu çünkü.
Sürüm henüz çıkmadı zaten bu önizleme sürümü. Valve paylaştı 2 gün önce sorun yaşayan AMD kullanıcıları yüklesin diye. Ben de driver crash yiyordum bu sürümle henüz bir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı