CS 2'de takım arkadaşı yüzünden VAC ban atılır mı?

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşım benden gizli hile açmış. Bende diyorum her zamanki gibi değil bu çocuk, 20-30 vuruyordu. Bir anda maç iptal oldu o VAC ban yedi ben de 20 saat bekleme süresi aldım. İleride bir sıkıntı olur mu? Bir de bu 20 saat içerisinde pazarı kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-18 172534.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 172534.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaşım benden gizli hile açmış. Bende diyorum her zamanki gibi değil bu çocuk, 20-30 vuruyordu. Bir anda maç iptal oldu o VAC ban yedi ben de 20 saat bekleme süresi aldım. İleride bir sıkıntı olur mu? Bir de bu 20 saat içerisinde pazarı kullanabilir miyim?

Bir sıkıntı olmaz 24 saat sonra düzelir guven faktörünün içinden geçmiş olması lazım bu yüzden herkes ile oyun oynanmaz.

Pazar kullanabilirsin.

Arkaş ekli ise Trust factor etkilenebilir.

Güven faktörü nedir? Ona nereden bakıyoruz.

E

Evet ekliydi ona nereden bakıyoruz Trust Factor'e.

Şu an kontrol etmek için garanti bir yol yok ama maç arayanların olduğu yere (sadece rekabetçi yerinde) sadece Prime olan hesaplar görüyorsanız Green, hiç Prime görmüyorsanız red gibi bir yöntem gördüm ama ne kadar doğru onu bilmiyorum. Ben denediğimde gerçekten de sadece Prime olanlar gözüküyor bende.

Şu an kontrol etmek için garanti bir yol yok ama maç arayanların olduğu yere (sadece rekabetçi yerinde) sadece Prime olan hesaplar görüyorsanız Green, hiç Prime görmüyorsanız red gibi bir yöntem gördüm ama ne kadar doğru onu bilmiyorum. Ben denediğimde gerçekten de sadece Prime olanlar gözüküyor bende.

İnternetten baktım da maç aramayı başlattığımızda sağ üstte chatte maç arama eğer yeşilse iyi sarıysa orta kırmızıysa kötü oluyormuş

İnternetten baktım da maç aramayı başlattığımızda sağ üstte chatte maç arama eğer yeşilse iyi sarıysa orta kırmızıysa kötü oluyormuş.

Bildiğim kadarıyla resmi bir bilgi yok bu konu ile ilgili o yüzden de resmi bir bilgi olmadığı için bir şey diyemiyoruz.

Her maç takımına ve karşı takıma toxicler ve hileciler gelicek. Arkadaşların dediği gibi güven faktörün %0'a düştü.

Güven faktörü nedir? Ona nereden bakıyoruz.

E

Evet ekliydi ona nereden bakıyoruz Trust Factor'e.

Valve onu sana söylemiyor diye biliyorum değişik bir algoritması var hesabın banlanmaz ama oyunlarda hile gelme ihtimali artar LoL oynuyorsan elohell gibi düşünebilirsin maç atarak zamanla yükselir ben kasa alıp çıktığım için partimdeki adam ban yesede beni pek etkilemezdi şahsen.
Not: 2020 senesinde ortalama kalite bir hile ile 4 ay raund başı takıma ınfo verip çok hafif aim ile suprem gibi eloda 30 vurup partimi boostlayip ban yememistim arkadaşın ilki başarmış galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı