CS 2'de VAClive nasıl çalışıyor?

Athanus

Picopat
Daha fazla  
Az önce bir Premier maçı oynuyordum karşı takımda bir adamdan şüphelendim ve cswatch profiline baktım hile riski %98 yazıyordu ve ben de maçı salıp adamı reportlamaya başladım. 50-60 kez reportladıktan sonra vaclive çalıştı, vaclive gerçekten böyle mi çalışıyor? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynısını yaşıyorum çok fazla reportlayınca maç
Az önce bir Premier maçı oynuyordum karşı takımda bir adamdan şüphelendim ve cswatch profiline baktım hile riski %98 yazıyordu ve ben de maçı salıp adamı reportlamaya başladım. 50-60 kez reportladıktan sonra vaclive çalıştı, vaclive gerçekten böyle mi çalışıyor? Bilgisi olan var mı?
iptal ediliyor. Bu gerçekten çok kötü VAC sisteminin iyileştirilmesi lazım.

Şüpheli birini niye raporlayayım ki o zaten kalitesiz hile kullanıyorsa VAC-Live hilesini tespit edip gerekeni uygulayacak.
Özellikle internetten bulma hileler anında şutlanıyor maçtan.
Birini 100 kere raporlamanın da sağlıklı bir eylem olduğunu düşünmüyorum.
Zaten oyuncuyu raporlama zımbırtısı da çalışmıyordu hâlâ çalışmıyor bunu bilenler bunun ne kadar gereksiz ve boş bir seçenek olduğunu iyi bilirler.
Kullandığım beş hesabı açalı 2 ay oldu olacak hileli maçlara devam ediyorum raporlansam da rapor almasam da yakalanmıyorum çünkü yazılımı korumayı çözdüm.
O süreçten bugüne kadar maçlarıma hangi hileci denk geldiyse hep karşı taraf ya da solo girdiğim için yanıma gelen hileciler yakalandı.
Bu arada bu sistem öyle böyle çalışmıyor karşına yanına gelen herkesi sabah kadar raporla boş yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı