CS 2'de yaşadığım sinir bozucu olaylar

CS 2 daha yeni olmasına rağmen optimizasyon çok güzel oturmuş ve oyun çok akıcı oynanıyor. Tersini söyleyenlerin büyük ihtimal internetlerinde sorun vardır diye düşünüyorum. FPS'de dediğiniz gibi çok büyük değişimler 1-2 kere dışında gördüğümü hatırlamıyorum yani CS:GO gibi gayet akıyor oyun.

Hile mevzusuna hiç katılmıyorum. Kaç tane maç yaptım hiç hileye denk geldiğimi sanmıyorum. Mermilerin gitmesinde herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim. Kaç kere benden çok düşük ping ile oynayan kişilerden çok daha fazla skor yaptım. Bence ortalama 50-55 ping çok güzel.

Sonuç olarak CS 2 efsane olmuş. Kesinlikle CS:GO'dan daha güzel.

CS 2 daha yeni olmasına rağmen optimizasyon çok güzel oturmuş ve oyun çok akıcı oynanıyor. Tersini söyleyenlerin büyük ihtimal internetlerinde sorun vardır diye düşünüyorum. FPS'de dediğiniz gibi çok büyük değişimler 1-2 kere dışında gördüğümü hatırlamıyorum yani CS:GO gibi gayet akıyor oyun.

Hile mevzusuna hiç katılmıyorum. Kaç tane maç yaptım hiç hileye denk geldiğimi sanmıyorum. Mermilerin gitmesinde herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim. Kaç kere benden çok düşük ping ile oynayan kişilerden çok daha fazla skor yaptım. Bence ortalama 50-55 ping çok güzel.

Sonuç olarak CS 2 efsane olmuş. Kesinlikle CS:GO'dan daha güzel.

Csde gerçekten belli yere gelen, ciddi oynayan kişilerin beklentisi yüksek oluyor. Neredeyse her silah yarışı, basit eğlence, ölüm maçı, rekabetçi vs. ilk sırada ve en çok kill alan bir oyuncuysanız CS2 'deki sorunlar size daha çok batacaktır. CS GO şuanki CS2 den tickrate ve grafik dışında daha iyiydi. Zaten FPS oyununa bu kadar iyi grafik geliştirmesi yapmaları sistem tüketimini 2 ye 3'e katladı. Bu olay orta ve düşük sistemi olan kişileri kesinlikle sinir edicek bir durum. Açıkçası bu kadar detaylı grafik yerine devasa bir güncelleme ile CSGO 'yu dönüştürüp şuanki planladıkları şeyleri yapabilirlerdi. Belki de source 2 motoru bizim performans sorunlarımızın kaynağı olabilir. Hile konusunda gelince, bu oyunda hilenin olup olmadığını her zaman bilemezsiniz. Gerçekten DMG'den yukaridakiler size pek birşey farketirmeyecektir. Legit ,trigger , wallhack kullananları geçtim huddan sizin nerede olduğunu görenlerden bahsediyorum. Oyun başında hangi silahı aldığınızı bilerek ona göre konumlanan bazı kolsuz lowlar var. Açıkçası bu kadar saf aim gerektiren bir oyunda gerçekten iyi oynayan birisinin hakkının yenmesi kadar acı birşey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı