CS: 2'deki askerler nerede?

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
CS: 2'de Dust 2 haritasındaki asker ve teröristler neden CS 2'de yok ileri bir zamanda mı eklenecek yoksa tamamen gittiler mi? Mavi asker güzelde teröristleri hiç sevmedim ben.

Onlara faction deniniyor her hartada farklı farklı vardı mesela nuke da FBI ve Phoenix connection vardı Dust 2 dekiler ise anti teröristler İsrail savunma kuvvetleri yani idf teröristler ise ilet Crew idi.

Valve bence bunları oyuna default olarak geri eklemeyecek. Remake yaparak güncelleyecekler ve oyuna satın alınabilir/sonraki operasyonlardan elde edilebilir ''yeni ajan'' şeklinde bize sunacaklar. En azından benim düşüncem bu.

Bari İnferno haritasındaki T ajanlarını satın alınabilir yapsalar ya. Tam bir terörist gibi sesleri var.

Valve bence bunları oyuna default olarak geri eklemeyecek. Remake yaparak güncelleyecekler ve oyuna satın alınabilir/sonraki operasyonlardan elde edilebilir "yeni ajan" şeklinde bize sunacaklar. En azından benim düşüncem bu.

Saçma olur yani nuke Almanya'da geçen bir haritada İsrail savunma kuvvetlerinden bir asker görmek saçma olur.

Bari Inferno haritasındaki t ajanlarını satın alınabilir yapsalar ya. Tam bir terörist gibi sesleri var.

Gerçek bir terör örgütünün aynısıdır oyunda ismi ayrılıkçılar olarak geçiyor gerçekte ismi ETA, seslendirmeni ispanyol biri, satın alma değil direk haritalara gelmeli çünkü haritayı anlıyorsun mesela Dust 2 de İsrail savunma kuvvetleri ile elit Crew yer alıyordu bu haritanın nerede geçtiğini ve nasıl bir hikayeye sahip olduğunu anlıyorsun.

Saçma olur yani Nuke Almanya'da geçen bir haritada İsrail savunma kuvvetlerinden bir asker görmek saçma olur.

Bu kadar derin bakmana gerek yok, oyun nihai gerçekçilik üzerine kurulu değil zaten. Ona bakılırsa çölün ortasında geçen haritalarda balık adam (dalgıç) ajanlarının işi ne? Phoenix Connexion'un işi ne?

Valve para sağmak için her şeyi yapar, her ne kadar senin mantığına uymayacak olsa da.

Bu kadar derin bakmana gerek yok, oyun nihai gerçekçilik üzerine kurulu değil zaten. Ona bakılırsa çölün ortasında geçen haritalarda balık adam (dalgıç) ajanlarının işi ne? Phoenix Connexion'un işi ne?

Valve para sağmak için her şeyi yapar, her ne kadar senin mantığına uymayacak olsa da.

İşte sıkıntı bu Valve'ın ekibi değiştiğinden beri saçma sapan şeyler geliyor mesela eski Dust 2 şimdiki Dust 2'ye göre daha iyi idi İsrail-Filistin çatışmasını anlatıyordu mimari eserler falan o bölge ile tam oluyordu şimdi ise saçma sapan ajanlar, haritalar var eski CS:GO menüsü harika idi. Valve bu çalışanlar ile devam ederse iflas a doğru gider artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı