CS 2'nin ve Valorant'ın iyi yanları

Hala anlamak istemiyorsun. Körü körüne CS'yi savunuyorsun, peki CS daha iyi oyun olsun.
CS'yi savunmadım
Sadece size hile gelmemesi konusunda öneri verdim.
Ben Valorant'ın hile koruması CS'ye göre daha iyi demiştim konu buralara nasıl geldi? Bana oynadığım mapi felan soruyorsunuz şaka gibi.
E çünkü oyunda çok hile geliyor dememiz doğru değil. Oyunun sadece 10'da birlik kısmını oynayıp, hile yuvası maplarde hile gelmesi oyunun tamamında hilenin fazla olduğunu göstermez. Valorant'ın hile koruması daha iyi fakat CS'de de çok hile gelmiyor. Benim oyunlarım gayet kaliteli geçiyor.

Valorant oynayan Rusları çok nadir görürsün adamlar CS'nin peşini bırakmıyor ki Valorant CS'nin önüne geçebilsin. Sizin Valorant CS'nin tahtını salladı dediğiniz velet kitlesini sadece CS'den Valorant'a aktarmış oldu.

Ben Valorant'ın hile koruması CS'ye göre daha iyi diyorum siz bana CS'de oynadığım haritayı, rankımı falan soruyorsunuz şaka gibi.

CS hile konusunda çok geri kalmış bir oyun o aşikar fakat gerçekçilik ve hissiyat açısından hala CS number one.

CS CS2 haypını almadan önce 1.5m günlük oyuncu veriyordu Valorant'ta bu sayı 2.5m falandı şu an CS 3M a yakın onun dışında Valorant neredeyse her platformda daha fazla izleniyor.

CS hile konusunda çok geri kalmış bir oyun o aşikar fakat gerçekçilik ve hissiyat açısından hala CS number One.

Adam vururuken kan çıksa ne olur karşına hile gelip adam vurmadıktan sonra.

CS CS2 haypını almadan önce 1.5m günlük oyuncu veriyordu Valorant'ta bu sayı 2.5m falandı şu an CS 3M a yakın onun dışında Valorant neredeyse her platformda daha fazla izleniyor.
Vallaha her ne kadar Valorant 2.5M olursa olsun bir CS kadar olamaz benim gözümde hep Fps'ye uyarlanmış Lol olarak kalacak.

Vallaha her ne kadar Valorant 2.5m olursa olsun bir CS kadar olamaz benim gözümde hep FPS'ye uyarlanmış LoL olarak kalacak.

Valve CS'ye bakmaz ise birkaç yıl içinde ca çöküşe gecektir umarım Valve böyle bir şey yaşanmaz bakalım ama Valve güvenemiyorum.
Size de önyargılarınızı yikmanizi tavsiye ederim.

Tickrate sisteminin evrimini eklememişsiniz CS2'nin iyi yanları olarak.

Adam vururuken kan çıksa ne olur karşına hile gelip adam vurmadıktan sonra.
Bir oyunu sadece hile açısından değerlendiremezsiniz ki hem zaten eskisi kadar hile yok ben unranked oynarken en fazla 2 ya da 3 tane hileye denk geldim ve onlarda da maç çok çabuk bittiğinden canımı sıkan bir tarafı olmadı. Valorant kesinlikle CS'den daha iyi bir hile korumasına sahip ama Valorantın çocukça grafiklerinden dolayı CS'den Valorant'a geçenler çok fazla uyum sağlayamaz.

Valorant'a CS'deki gibi ısınma gelmesi lazım. Her el başı patates interneti/pcsi olan biri yüzünden 2.5 dk bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…