CS 2'ye başlanır mı?

Cs Go dan sonra artık sarmamaya başladı beni : /

Arkadaşlarında dediği gibi seçkin alıp rankını yükseltirsen hile oranı azalır.

Ölüm maçı takılırsanız olabilir de oyunun hileden geçilmediğini unutmayın. Hileci sayısı çok fazla.
Hocam ölüm maçı da zevkli değil ki illaki rekabetçi oynaması lazım. Hileler de genelde HvH sunucularında takılıyor. Rekabetçide aşırı fazla yok yani.

Bu oyuna para kazanmak için de başlanmaz, keyif alarak oynamak için de başlanmaz. Aksine de kimse inandıramaz.

Para konusu;
Pahalı skin veya kasa düşmesi oldukça nadir. Tamamen şans işi. Benim CS:GO/CS2 geçmişim brüt olarak 6 yılın biraz üzerinde. Bu sürede sadece iki istisna hariç düşen herşey en fazla 2-3$ idi ama çoğunlukla 50 cent altı geliyordu. Eskiden operasyonlar çıkardı. Ben para için değil keyfine oynadığımdan girmedim ama operasyon jetonu alıp da kar etmeyen olmadı. Operasyonlar tekrar çıksa para için oynanır diyebiliriz.

Oynanış konusu;
Oyun teknik olarak geriye gitti. Performans kötü, sunucular hala kalitesiz. En önemlisi hile koruması yerinde sayıyor. Eskiden olan overwatch yetkisi kalktı. Ben onun sayesinde en az 100 kişinin banlanmasına aracılık etmiştim. Şimdi gelinen nokta ise ikinci sezon premierin liderlerinin aimbot ile oraya geliyor olması. Adamların maçlarına ait demolar internete düştü.

Pek bir sermayen yok ise girmeni tavsiye etmem.
Seçkin dışında para yatırmayı düşünmüyorum. Gereksiz.
Arkadaşlarında dediği gibi seçkin alıp rankını yükseltirsen hile oranı azalır.
Ranked girersem mi azalır yoksa rank yükseltirsem mi?
Birden bire olmasını beklemiyorum zaten yavaş yavaş olur diye düşünüyorum.

Kasa açma işlerine çok girme derim, zarar etme ihtimalin yüksek en iyisi satmak daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…