CS 2'ye başlanır mı?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2.721
Rankin yükseldikçe hile oranı da artıyor. Düşük elolarda hile daha az. Yükseldikçe artıyor hile. Bu oyuna kesinlikle baslanmaz yazık etme parana kendine git kebap ye

Selamlar, sizce CS 2'ye başlanılmalı mı? Başlamamın temel sebeplerinden birisi kasa ve skin satmak.

CS 2 trading ben yapıyorum ve eğlence amacıyla yapıyorum. Zamanında 3 k TL'den skın almıştım 2016-2017 arasında vergiler azdı son 2 senedir skinler patlamış şu anda 20k TL. aylık 300-500 TL bırakıyor mantıklı satın alım yaparsan ama eğer cidden para kazanmak istiyorsan bunun anahtarı CS değil.

Ölüm maçında haftalık kasanızı düşürseniz bile yeter. O parayı biriktirip de oyun satın alırsınız.
Haftalık kasa dışında kasa düşürme var mı?

CS 2 trading ben yapıyorum ve eğlence amacıyla yapıyorum. Zamanında 3 k TL'den skın almıştım 2016-2017 arasında vergiler azdı son 2 senedir skinler patlamış şu anda 20k TL. aylık 300-500 TL bırakıyor mantıklı satın alım yaparsan ama eğer cidden para kazanmak istiyorsan bunun anahtarı CS değil.
Ciddi ciddi kazanmayı düşünmüyorum da 20K TL skin alım fiyatı mı satış fiyatı mı?

Haftalık kasa dışında kasa düşürme var mı?

Ciddi ciddi kazanmayı düşünmüyorum da 20k TL skin alım fiyatı mı satış fiyatı mı?

Satmadım. Alış fiyatım 2016 civarında 3 bin TL'ydi şu anda skinlerin toplam fiyatı 20 bin TL. ByNoGame'den satsam net 17 bin TL geçer elime.

Satmadım. Alış fiyatım 2016 civarında 3 bin TL'ydi şu anda skinlerin toplam fiyatı 20 bin TL. ByNoGame'den satsam net 17 bin TL geçer elime.
Peki 17K az mı yani para kazanmak istiyorsan bunun anahtarı cs değil demişsin o yüzden söylüyorum.

Oynamak için kesinlikle başlanmaz hile ve smurf dolu hiçbir şekilde banlamıyorlarda, her hafta kasamı düşürürüm satıp oyun parası biriktiririm diyorsan haftalık oynanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı