CS 2'ye başlanır mı?

Bana kalırsa başla haftalık kasanı düşür ve pazarda sat ben birçok oyunumu valve sayesinde aldım

Skin için başlamana gerek yok. Oynamadan al sat yapabilirsin.

Selamlar, sizce CS 2'ye başlanılmalı mı? Başlamamın temel sebeplerinden birisi kasa ve skin satmak.

Seçkin hesap alıp paranı çıkardıktan sonra kâr elde edebiliyorsun. Tabii düşürdüğün dropların değerine göre değişiyor. Anahtar alıp kasa açmak istiyorsan tavsiye etmem zarar edersin. YT de görüpte herkes işte bıçak falan düşüyor bendemi kasa açsam diye düşünmeyin zaten kimsenin parası yok uğraşmaya değmez

Eğlencesine oynanabilir. Ciddi oynarsan sinir küpü olursun.

Hayatımın %2,9'u bu oyunda geçti, sence oynanır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-03-00-16-56-221_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    174,1 KB · Görüntüleme: 59
Sakın öyle bir hata yapma. Hele hele kasa, skin vs işlerine hiç girme. CS:GO'dan sonra hiç tadı kalmadı.

Seçkin dışında para yatırmayı düşünmüyorum. Gereksiz.

Ranked girersem mi azalır yoksa rank yükseltirsem mi?

Birdenbire olmasını beklemiyorum zaten yavaş yavaş olur diye düşünüyorum.

Rank yükseltirsen düşebilir.

Güzel sağlıklı çalışan bir anticheat getirilene kadar tavsiye etmiyorum. R6 yada Valoranttan devam edebilirsin. Dün 3 maçın 2sinde hem bizde hem karşıda hile vardı. Kaybedince hazmedemeyip hile açan topluluk var ve buna önlem alınmayan bir oyunda maç kazanamayıp keyif alma ihtimalin yok.

Ciddiye alıp oynanacak bir oyun değil. Boşuna zamanınızı harcamayın bu oyunla.

Benim 5 tane prime hesap var 1 günde hepsine kasa düşürüp çıkıyorum rüyalar ve kabuslar kasası verdiği sürece full kaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…