CS 2'ye shortdust gelecek mi?

Ne zaman gelir herhangi bir açıklama bilgi bir şey yok mu?

Bilgi veya açıklama yok. Valve oyuna getireceği güncellemeleri önceden belirtmez genelde, geldiği an haberimiz olur. Counter-Strike 2 geliştirici ekibinin içinde olmadığımız sürece atıp tutmaktan başka bir şey yapamayız.

Bir gün mutlaka gelecektir. Ve umarım Valve şu ışıklandırma konusunda da çalışır. Oyun fazla aydınlık gözüküyor.

Valve eski haline dönmeli eski Dust 2 gayet iyiydi fakat Valve saçma sapan bir şey yaptı ve CS 2 ile factionları kaldırdı.

Kesinlikle haklısın. Valve kesinlikle factionları geri getirmeli. Factionlar oyuna farklı bir hava katıyordu. Ve şunu da söylemek istiyorum çoğu kişi Valve'nin kış ve ilkbahar sezonlarında daha fazla ve büyük güncellemeler getireceğini söylüyor. Umarım öyle olur. Sonraki güncellemede büyük şeyler bekliyorum.

Kesinlikle haklısın. Valve kesinlikle factionları geri getirmeli. Factionlar oyuna farklı bir hava katıyordu. Ve şunu da söylemek istiyorum çoğu kişi Valve'nin kış ve ilkbahar sezonlarında daha fazla ve büyük güncellemeler getireceğini söylüyor. Umarım öyle olur. Sonraki güncellemede büyük şeyler bekliyorum.

Çünkü çölün ortasında İsrail savunma kuvvetleri ve elit Crew yerine İngiliz bir kuruluş olan sas ve doğu Avrupa terör örgütü olan Phoenix connection un olması saçma ya da nuke da swat yazan bir aracın olduğu yerde sas ın olması saçma. Kesinlikle factionlar geri gelmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı