CS 2'ye yeni başlayacak birine öneriler

mertnobre

Picopat
14 yıldır düzenli oynadığım tek oyun League of Legends. Toplasanız bu 14 yıl içinde 10 maç CS oynamamışımdır. Mermi değiştirirken veya silah değiştirirken bize gelen ses karşıya gidiyor mu? Veya silahın şarjörünü değiştirirken tam değiştirmeden silah değiştirdiğimizde şarjör değişiyor mu? Gibi basit gözüken ancak merak ettiğim bir sürü soru var. Kısacası yeni başlayacağım, hiç tecrübem yok bildiğim tek şey aim ve AK-47 ile sprey atmak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

14 yıldır düzenli oynadığım tek oyun League of Legends. Toplasanız bu 14 yıl içinde 10 maç CS oynamamışımdır. Mermi değiştirirken veya silah değiştirirken bize gelen ses karşıya gidiyor mu? Veya silahın şarjörünü değiştirirken tam değiştirmeden silah değiştirdiğimizde şarjör değişiyor mu? Gibi basit gözüken ancak merak ettiğim bir sürü soru var. Kısacası yeni başlayacağım, hiç tecrübem yok bildiğim tek şey aim ve AK-47 ile sprey atmak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Csde duyabileceğin %90 sesler karşıyada gidiyor %100 bile olabilir. Örnek verecek olursak mesela sende c4 var o c4 yere atınca çıkan bi ses var o bile rakibe gidiyor duyabileceği bir yerden. Ses olayı csde karmakarışık bir şey. Dust2de longtan shorttaki adamların sesini alabilirsin mesela ya da tam tersi..

Mermi değiştirince ses karşıya gider. Hatta değiştirirken üstteki map'de kendinin etrafında küçük bir daire çıkar. Eğer rakip o dairenin içindeyse, ses karşıya gider.

Daha başka soruların varsa sorabilirsin.

Mermi değiştirirken veya silah degistirirken ses karşıya gider hocam.

İkinci sorunuzun cevabı da evet şarjör değişir.

Aslında hocam söylenecek çok fazla söz var çok fazla tavsiye var ha belli başlı tavsiyeler vardır tabii ki.

Ama en iyisi sizin oyuna alışmanız oynaya oynaya öğrenirsiniz YouTube'daki öğretici kanallara da bakabilirsiniz.

https://youtube.com/@waxeriwnl?si=xoo06dW5EtnPVJrT

Oynanış olarak şu kanalı takip etmenizi tavsiye ederim güzel şeyler öğrenebilirsiniz.

Oyun hakkında genel olarak bilgi edinmek içinde şu kanala bakmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tam değiştirme muhabbetinde de çok az bir şey kalınca değiştirirsen değişiyo. Yani alt tarafta mermi adedini gördüğün yer var o 30/30 olunca değişirsen şarjör dolar..

Mermi değiştirirken veya silah degistirirken ses karşıya gider hocam.

İkinci sorunuzun cevabı da evet şarjör değişir.

Aslında hocam söylenecek çok fazla söz var çok fazla tavsiye var ha belli başlı tavsiyeler vardır tabii ki.

Ama en iyisi sizin oyuna alışmanız oynaya oynaya öğrenirsiniz YouTube'daki öğretici kanallara da bakabilirsiniz.

https://youtube.com/@waxeriwnl?si=xoo06dW5EtnPVJrT

Oynanış olarak şu kanalı takip etmenizi tavsiye ederim güzel şeyler öğrenebilirsiniz.

Oyun hakkında genel olarak bilgi edinmek içinde şu kanala bakmanızı öneririm.
Hocam silah değiştirirken (bıçak vs) ses karşıya gitmiyor, sadece kendiniz duyuyorsunuz.

Mermi değiştirince ses karşıya gider. Hatta değiştirirken üstteki Map'de kendinin etrafında küçük bir daire çıkar. Eğer rakip o dairenin içindeyse, ses karşıya gider.

Daha başka soruların varsa sorabilirsin.

Peki hocam bu silahların farkları neler oluyor? Hasarları vs değişiyor sanırım bunları nereden inceleyebilirim? Genelde sekmeyen silahlarla oynarken daha rahat ediyorum ak falan tam bana göre değil ama daha çok hasarı var sanırım.

Oyun başladığında hızlı silah alma konusunda da zamanla oturur diye düşünüyorum ama böyle çok alışılmış herkesin kullandığı birkaç set var mıdır? Mesela eko eli kazandık hemen 2-3-4 falan basıp düşünmeden alınabilecek silah ve bombalar gibisinden.

CT de oynarken daha aceleci oyna, T side oynarken daha çok üstüne gelmelerini bekle gibi genel geçer önerileriniz var mıdır? Yoksa gelişi güzel mi oynanmalı düşük elolarda.

O kadar çok soru geliyor ki aklıma :D

Hocam ama sanki öyle değildi ya hatta turnuvada bir e sporcu eline zeus almıştı ve karşıdaki e sporcu duymuştu diye hatırlıyorum.

Belki de yanlış hatırlıyorumdur 1 yıldır falan hiç girmiyorum oyuna.
Yanlışınız var hocam, elinizdeki silahları değiştirirken ses karşıya hiçbir şekilde gitmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı