Valla dostum sen sor biz cevaplayalım. Şimdi csde her silah farklıdır. Dediğin gibi ak47 seker ona göre spray atarsın ya da mac10de biraz daha agrasif oynarsın. Bunun için atölye haritalarında birçok map ver kur hem silahları dene o açıdan güzel olur.. sonra tavsiyem ilk pistol round aldın sonra hemen silah çekme yani tdeysen ak47 + full çekeceğine 2. Round mac10 + half çekmen daha iyi en azından rakibe silah vermemiş olursun. Bunun yanı sıra ctde hep sakin oyna.. tabi sende bitmiyo takımına bağlı herkes açılırsa kayıp da edebilirsiniz kazanadabilirsiniz o bireysel + takıma bağlı oluyor.. ama ctde daha sakin oyna. Ya da tdesin mesrla biraz agresif oynaman gerekiyo ama takımla şunu konuşuyorsunuz sakin oynayalım adamlar açılıyo düşürüp bi yere girelim. Bunlar her maç değişebilecek şeyler..Peki hocam bu silahların farkları neler oluyor? Hasarları vs değişiyor sanırım bunları nereden inceleyebilirim? Genelde sekmeyen silahlarla oynarken daha rahat ediyorum ak falan tam bana göre değil ama daha çok hasarı var sanırım.
Oyun başladığında hızlı silah alma konusunda da zamanla oturur diye düşünüyorum ama böyle çok alışılmış herkesin kullandığı birkaç set var mıdır? Mesela eko eli kazandık hemen 2-3-4 falan basıp düşünmeden alınabilecek silah ve bombalar gibisinden.
CT de oynarken daha aceleci oyna, T side oynarken daha çok üstüne gelmelerini bekle gibi genel geçer önerileriniz var mıdır? Yoksa gelişi güzel mi oynanmalı düşük elolarda.
O kadar çok soru geliyor ki aklıma![]()