CS 2'ye yeni başlayacak birine öneriler

Bize değil, sonuçta premier 20k olmuş adamız yahu. (Şaka maka öyle maç olsa karşı tarafın tepkisini hayal edemiyorum 😁.)
Kanka bizde daha çok 11-6san 16-13 yenme işi oluyo baya sarıyo :))

Bir de info dediniz aklıma geldi, sadece türklerle oynanmıyor diye biliyorum doğru mu hocam? İngilizce info verebilirim de detaylı bir şeyler anlatamam gibi :D. Ayrıca kulaklık kulak içi olursa dezavantaj olur mu? Kulak üstü kullanmayı pek sevmiyorum. Gerekirse bir tane de mikrofon alırım.
Şimdi şöyle sadece türklerle oynanmıyor ama lobiden çağırıp 5 türk de girebilirsin o yönü de var. Kulaküstü konusunda da ses kasman için 7.1 kulaklıklar olması lazım sesin arkadan mı geliyo sağdan mı sol çarprazdan mı vs diye

Bir de info dediniz aklıma geldi, sadece türklerle oynanmıyor diye biliyorum doğru mu hocam? İngilizce info verebilirim de detaylı bir şeyler anlatamam gibi :D. Ayrıca kulaklık kulak içi olursa dezavantaj olur mu? Kulak üstü kullanmayı pek sevmiyorum. Gerekirse bir tane de mikrofon alırım.
Evet, yabancılar çok.

Kulak içi sorun olmaz, iyi ses kasın yeter.

Ayrıca takımınıza öldüğünüzde veya ses duyduğunuza info vermeniz lazım.

Kanka bizde daha çok 11-6san 16-13 yenme işi oluyor bayağı sarıyor :))

Şimdi şöyle sadece türklerle oynanmıyor ama lobiden çağırıp 5 Türk de girebilirsin o yönü de var. Kulak üstü konusunda da ses kasman için 7.1 kulaklıklar olması lazım sesin arkadan mı geliyor sağdan mı sol çarprazdan mı vs diye.

Vallahi genelde solo girerim gibi duruyor ama aklımda bulunsun. O zaman bir tane kulak üstü alırım yapacak bir şey yok.

Evet, yabancılar çok.

Kulak içi sorun olmaz, iyi ses kasın yeter.

Ayrıca takımınıza öldüğünüzde veya ses duyduğunuza info vermeniz lazım.

Öldüğümüzde sesli sohbet devam ediyor mu hocam? Ben ölünce ses de gitmiyor diye biliyordum.

Vallahi genelde solo girerim gibi duruyor ama aklımda bulunsun. O zaman bir tane kulak üstü alırım yapacak bir şey yok.

Öldüğümüzde sesli sohbet devam ediyor mu hocam? Ben ölünce ses de gitmiyor diye biliyordum.
Her türlü ses gidiyor lobide bile artık konuşma özelliği var.. ama böyle raund başlarında vs sohbet et. Yoksa iyi küfür yersin veya iyi küfür edersin mantığın hep şey olsun öldün info ver izle. Böyle sohbete vs girdiğin zaman diğer oyuncu ses kasamaz gibi sorunları olur

Her türlü ses gidiyor lobide bile artık konuşma özelliği var. Ama böyle raund başlarında vs sohbet et. Yoksa iyi küfür yersin veya iyi küfür edersin mantığın hep şey olsun öldün info ver izle. Böyle sohbete vs girdiğin zaman diğer oyuncu ses kasamaz gibi sorunları olur

Tamamdır buna da dikkat ederim hocam. Aklıma geldikçe sorarım şu an başka soru gelmiyor aklıma. Hepinize teşekkür ederim bayağı bir soruma cevap aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı