CS 2'ye yeni başlayan için tavsiyeler

ctrl1

Centipat
Daha fazla  
CS 2'ye yeni yeni başladım, önceden biraz Valorant oynamıştım, FPS alışkanlığım az da olsa var. Atölye, FACEIT ve aim geliştirme konusunda tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya oyun özellikte FPS oyunları tamamen aim değildir mesela FACEIT 10 level 2 adam karşı karşıya biri gamesense de çok iyi birisi aimde çok iyi bu fightı bana göre gamesensi iyi olan adam kazanır sadece aim kasmalıyım deme günde oynayabilirsen düz rekabetçi oyna mesela peekleri öğren off angelları öğren smoke, flash, molotof yerlerini öğren oyun tamamen aim değil ama yazdığına göre çok iyi değil en iyisi atölyede aimbotz mapin bot vur onetap veya spray günlük 500 600 tane vur sonra bazı topluluk sunucularında DM gir sonra maçtaki yerleri rekabetçide öğren sonra zaten sende fark edersin farklılığı.

CS 2'ye yeni yeni başladım, önceden biraz Valorant oynamıştım, FPS alışkanlığım az da olsa var. Atölye, FACEIT ve aim geliştirme konusunda tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.

Ve bence gelişene kadar FACEIT girme çünkü düşük eloları bile FACEIT'in daha sert seçkin ve rekoya göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Movement ve spray bence en önemli fark yaratan nokta. Onun dışında videodaki tüm haritalar işini görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
movement ve spray bence en önemli fark yaratan nokta. Onun dışında videodaki tüm haritalar işini görür.

Hocam ama artık CS2 de spray çok saçmalaştı normal ak spray paterni bile garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı