nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Merhaba selam. Normalde CS:GO'da en az 20 vurduğum maçlarda şu an 10 bile vuramıyorum sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 5 Ekim 2023 #2 nrywq4 dedi: Merhaba selam. Normalde CS:GO'da en az 20 vurduğum maçlarda şu an 10 bile vuramıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Oyundaki her şey değişti ve alışmadınız.
nrywq4 dedi: Merhaba selam. Normalde CS:GO'da en az 20 vurduğum maçlarda şu an 10 bile vuramıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Oyundaki her şey değişti ve alışmadınız.
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 FPS çok düştüğünden biraz alışamamış olabilirsiniz.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 5 Ekim 2023 #4 Hassasiyet vs. bütün ayarlarınız aynı mı? FPS durumunuzda değişiklik var mı?
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.007 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 5 Ekim 2023 #5 Sizsiniz
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 5 Ekim 2023 #6 Çok fazla sebebi olabilir. Bence ana nedenler şunlar oyunun farklı hissettirmesi, bozuk olması ve eskiden kalan normal 64 tick alışkanlığı.
Çok fazla sebebi olabilir. Bence ana nedenler şunlar oyunun farklı hissettirmesi, bozuk olması ve eskiden kalan normal 64 tick alışkanlığı.
Unknowise Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 418 Çözümler 1 5 Ekim 2023 #7 Oyundaki eski akıcılık yok bence
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.883 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #8 Bana göre cs2 daha güzel. Neredeyse hiç oynamamama rağmen yüksek kill alıyorum derecelide.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Ekim 2023 #9 nrywq4 dedi: Merhaba selam. Normalde CS:GO'da en az 20 vurduğum maçlarda şu an 10 bile vuramıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Alışamamışsındır çok normal bir şey zaten oyun çok yeni.
nrywq4 dedi: Merhaba selam. Normalde CS:GO'da en az 20 vurduğum maçlarda şu an 10 bile vuramıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Alışamamışsındır çok normal bir şey zaten oyun çok yeni.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #10 aydos dedi: Hassasiyet vs. bütün ayarlarınız aynı mı? FPS durumunuzda değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 50 FPS düştü akıcı ama anlamıyorum sanki çok yüksek eloda oynuyormuşum gibi ben seçkin gümüşüm mesela çıkmadan One tap yiyorum ekran dedi: Alışamamışsındır çok normal bir şey zaten oyun çok yeni. Genişletmek için tıkla... Hiroo dedi: Çok fazla sebebi olabilir. Bence ana nedenler şunlar oyunun farklı hissettirmesi, bozuk olması ve eskiden kalan normal 64 tick alışkanlığı. Genişletmek için tıkla... aydos dedi: Hassasiyet vs. bütün ayarlarınız aynı mı? FPS durumunuzda değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Dostlar peki daha sonradan bu oyuna alışabilir miyim? Valorant oynamak zorunda kalmak istemiyorum çünkü
aydos dedi: Hassasiyet vs. bütün ayarlarınız aynı mı? FPS durumunuzda değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 50 FPS düştü akıcı ama anlamıyorum sanki çok yüksek eloda oynuyormuşum gibi ben seçkin gümüşüm mesela çıkmadan One tap yiyorum ekran dedi: Alışamamışsındır çok normal bir şey zaten oyun çok yeni. Genişletmek için tıkla... Hiroo dedi: Çok fazla sebebi olabilir. Bence ana nedenler şunlar oyunun farklı hissettirmesi, bozuk olması ve eskiden kalan normal 64 tick alışkanlığı. Genişletmek için tıkla... aydos dedi: Hassasiyet vs. bütün ayarlarınız aynı mı? FPS durumunuzda değişiklik var mı? Genişletmek için tıkla... Dostlar peki daha sonradan bu oyuna alışabilir miyim? Valorant oynamak zorunda kalmak istemiyorum çünkü