CS 2'yi CS:GO'dan kötü oynamak

• Konuyu başlatan nrywq4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.344
Yaklaşık 50 FPS düştü akıcı ama anlamıyorum sanki çok yüksek eloda oynuyormuşum gibi ben seçkin gümüşüm mesela çıkmadan One tap yiyorum.

Dostlar peki daha sonradan bu oyuna alışabilir miyim? Valorant oynamak zorunda kalmak istemiyorum çünkü.

Hocam unlost klasik hızlandırma ve CS 2 özel olanı yap belki biraz FPS artar.

Hocam şimdi bir de şu yandan düşünelim. CS:GO'daki hile sıkıntısından dolayı bırakanlar, oyundan sıkılıp bırakanlar veyahut Valorant'a geçenler; CS2 çıkınca tekrardan oyuna başlamış olabilirler. Zaten bunun yanında CS'nin aktif tayfası da oyunda. Ranklar da sıfırlanmış durumda. Düşük eloda bayağı bir yoğunluk var haliyle. Bundan dolayı ilk başlarda böyle olması normal. Doğal seçilim gibi düşünelim :D ilerleyen zamanlarda alışırsın bence.

FPS yana sıkıntım yok 75 Hz oynuyorum aldığım FPS 130

Hocam şimdi bir de şu yandan düşünelim. CS:GO'daki hile sıkıntısından dolayı bırakanlar, oyundan sıkılıp bırakanlar veyahut Valorant'a geçenler; CS2 çıkınca tekrardan oyuna başlamış olabilirler. Zaten bunun yanında CS'nin aktif tayfası da oyunda. Ranklar da sıfırlanmış durumda. Düşük eloda bayağı bir yoğunluk var haliyle. Bundan dolayı ilk başlarda böyle olması normal. Doğal seçilim gibi düşünelim :D ilerleyen zamanlarda alışırsın bence.
İnşallah öyle olur hocam

Yaklaşık 50 FPS düştü akıcı ama anlamıyorum sanki çok yüksek eloda oynuyormuşum gibi ben seçkin gümüşüm mesela çıkmadan One tap yiyorum

Dostlar peki daha sonradan bu oyuna alışabilir miyim? Valorant oynamak zorunda kalmak istemiyorum çünkü
CSGO ilk çıktığında benzer problemler vardı oyunun düzelmesi 1 yıl falan sürdü. Eğer 1 yıl sonra oyun hala kötüyse bırakırım ben de CS2'yi şuanlık böyle gözüküyor.

Değişen parlak grafiklerden dolayı adamlarla mapi ayıramıyor olabilir ve geç reflex gösteriyor olabilirsin yeni etkenlere alışamamış olabilirsin ve oyun akıcı değil spray ile oynayan birisi isen durumun zor.Yeni tickrate muhabbetinden dolayı ping daha fazla fark yaratıyor bu sebepten de kaynaklanıyor olabilir.

1696565550019.png

Bende de aynı sıkıntılar var. CS:GO'da 15-20 bazen 25 kill aldığım maçlarda CS 2 de 7-5-14 kill alıyorum. Oyunda silah farkı yok. Hangi silahınız olursa olsun HS atıyorsunuz. Veya yiyorsunuz. Geçen de CS 2 de 5 kişi long rushladık adam USP ile tek başınaydı sanırım HS ata ata tüm takımı gebertti. Yani oyun basitleşmiş. Valorant'a benzemiş. Çaba yok bir şey yok, aimi oturt HS at. HS atmak keyifli bile değil. Arayüz berbat. Sanki oyunu ben değil de başkası oynuyormuş ve bende izliyormuş gibi hissediyorum. Nerede o CS:GO'da ki heyecan. Rakiple karşı karşıga geldiğinizce acaba kim kimi vuracak diyordunuz. Şimdi ise acaba kim önce HS atacak diyoruz. Oyunu mahvettiler. Ayrıca biride söylüyordu oyunda oyuncu artışı olmadı bile. Çünkü oyuna değişen tek ve en gereksiz şey yeni shooting sistemi. Valorant 2 desek CS 2'ye daha mantıklı olur.

Cs2 optimizasyon sorunlu bir oyun. Akıcılığı,cs go kadar yok. Bunun için zaman gerek ve alışmanız zaman alır. Sistem alt yapısı komple değişti. Ben şu an 20 küsür de vursam,optimizasyon acayip tepkimi engelliyor. En büyük sorunlardan birisi bu optimizasyon. Sebebin de bu olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı