CS envanter dizmeye başlamak

Niye anubis istemiyorsunuz ki? Ben kullanıyorum ve çok memunum. 280 liraya aldım 280 lira için çok güzel ve ender bir skin şahsen şu an 300 bandında geziyor PC başında nöbet tutan olursa 280-285 alır.

Ben parlak skinleri daha çok seviyorum bir de parayı katlaması için anubis bana göre çok sade ve karanlık geliyor daha önceden safety net kullandım sonra gece uykusu kullandım ama savaş görmüştü ve 290 300 TL bandıda bir fiyatta almıştım sağ olsun batırdılar sonra satıp ucuza görevde kullanılmış düşük floatlı Frontside Misty aldım mis gibi hem deli gibi parlıyor hem en güzel ak skinlerinden ilk 3'e girer bana göre.

Ben parlak skinleri daha çok seviyorum bir de parayı katlaması için anubis bana göre çok sade ve karanlık geliyor daha önceden safety net kullandım sonra gece uykusu kullandım ama savaş görmüştü ve 290 300 TL bandıda bir fiyatta almıştım sağ olsun batırdılar sonra satıp ucuza görevde kullanılmış düşük floatlı Frontside Misty aldım mis gibi hem deli gibi parlıyor hem en güzel ak skinlerinden ilk 3'e girer bana göre.
Parlamayı iyi mi sanıyorsun? Sadelik önemli. Göz alması daha mı iyi yani oyunu oynarken?

Parlamayı iyi mi sanıyorsun? Sadelik önemli. Göz alması daha mı iyi yani oyunu oynarken?
Kişisel tercih. Sana göre sadelik iyidir başkasına göre parlaması. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Sade dediğiniz skin üzerindeki detaylar ve işlemeler...

Güzelde kanka pahalı bence.

Sade dediğiniz skin üzerindeki detaylar ve işlemeler...

Anubis güzel ya.

1687087803139.png

Evet şu an pahalandı ama 2 3 hafta önce bayağı düşmüştü bende o sıra aldım aldığım paraya değecek bir skin.

Evet açık mavi fazla skinde kullanılmıyor ama rengi dışında pek bir özelliği yok fiyatına göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı