sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Ben Steam'den CS:GO'yu indirdim. Açıyorum ama bu yazı çıkıyor: Bütün yolları denedim ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Ekim 2020 #2 Klasörün adını "Steam Oyunlari" olarak değiştirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 29 Ekim 2020 #3 Oyunun kurulu olduğu dizinlerde ki Türkçe karakterli isimleri düzeltin. Mesela gördüğüm kadarıyla "E:\Steam Oyunları..." yerine SteamOyunlari yapın ve bunun gibi devam eden Türkçe karakterleri kullanmayın. Artı 0 Eksi
Oyunun kurulu olduğu dizinlerde ki Türkçe karakterli isimleri düzeltin. Mesela gördüğüm kadarıyla "E:\Steam Oyunları..." yerine SteamOyunlari yapın ve bunun gibi devam eden Türkçe karakterleri kullanmayın.
KS KS sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #4 BalikŞuşişi dedi: Klasörün adını "Steam oyunlari" olarak değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. ViooYa dedi: Oyunun kurulu olduğu dizinlerde ki Türkçe karakterli isimleri düzeltin. Mesela gördüğüm kadarıyla "e:\Steam oyunları..." Yerine steamoyunlari yapın ve bunun gibi devam eden Türkçe karakterleri kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle hata verdi. sakrucu123 dedi: Hemen deniyorum. Şimdi de böyle hata verdi. Genişletmek için tıkla... @ViooYa Dosya Ekleri Screenshot_15.png 6,6 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Klasörün adını "Steam oyunlari" olarak değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. ViooYa dedi: Oyunun kurulu olduğu dizinlerde ki Türkçe karakterli isimleri düzeltin. Mesela gördüğüm kadarıyla "e:\Steam oyunları..." Yerine steamoyunlari yapın ve bunun gibi devam eden Türkçe karakterleri kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle hata verdi. sakrucu123 dedi: Hemen deniyorum. Şimdi de böyle hata verdi. Genişletmek için tıkla... @ViooYa
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Ekim 2020 #5 sakrucu123 dedi: Hemen deniyorum. Şimdi de böyle hata verdi. @ViooYa Genişletmek için tıkla... Kütüphanenize gelip sol üstteki "Steam" yazısına tıklayın. Çıkan seçenekler arasında kırmızı ile işaretlediğimi seçin. Güncelleme varsa yapsın. Artı 0 Eksi
sakrucu123 dedi: Hemen deniyorum. Şimdi de böyle hata verdi. @ViooYa Genişletmek için tıkla... Kütüphanenize gelip sol üstteki "Steam" yazısına tıklayın. Çıkan seçenekler arasında kırmızı ile işaretlediğimi seçin. Güncelleme varsa yapsın.
KS KS sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #6 BalikŞuşişi dedi: Kütüphanenize gelip sol üstteki "Steam" yazısına tıklayın. Çıkan seçenekler arasında kırmızı ile işaretlediğimi seçin. Güncelleme varsa yapsın. Eki Görüntüle 719232 Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle çıktı . Dosya Ekleri Screenshot_16.png 5,3 KB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Kütüphanenize gelip sol üstteki "Steam" yazısına tıklayın. Çıkan seçenekler arasında kırmızı ile işaretlediğimi seçin. Güncelleme varsa yapsın. Eki Görüntüle 719232 Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle çıktı .
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Ekim 2020 #7 sakrucu123 dedi: Şimdi de böyle çıktı . Genişletmek için tıkla... CS:GO'ya sağ tıklayıp özelliklere girin. Dosya bütünlüğünü doğrulayın. Doğruladıktan sonra Steam'den çıkın ve tekrar giriş yapıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
sakrucu123 dedi: Şimdi de böyle çıktı . Genişletmek için tıkla... CS:GO'ya sağ tıklayıp özelliklere girin. Dosya bütünlüğünü doğrulayın. Doğruladıktan sonra Steam'den çıkın ve tekrar giriş yapıp tekrar deneyin.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 29 Ekim 2020 #8 Düzelttikten sonra Steam'den komple çıkış yapın ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi