CS:GO 10. yıl güncellemesi

Hocam source 2 için oyundaki tüm skinlerin de aktarılması gerekilmiyor mu? Böyle bir şey için Valve'ın kaynak harcayacağını düşünmüyorum ben.

Arkadaşlar CS hile durumu nasıl başlanır mı?
Prime alıp başlayacaksanız az hile geliyor. Ama Prime olmadan başlayacaksanız oyunu yüklemeyin bile.

Cs başlamayı düşünüyorum, seçkin alırsam bu coin'i de kazanabilir miyim?
Seçkin alırsanız XP kazanma hakkı kazanıyorsunuz. XP kazandıkça level atlarsanız size verdiği ödül / düşen item + 10 Year Coin'i alabiliyorsunuz.

Bu adamların tavuklarla alıp veremediği bir şeyler var.

Göndermeli bir şeyler yaparlar ve lansman hazırlarlardı o halde. İmkanı yok gelmez.

CS: Source II = GTA V'ı.

Bence imkanı yok gelmez çok abartı bir cümle çünkü Valve çoğu şeyi yapmadan önce küçük trickler vermeye bayılır, ayrıca CS de çalışan ve yanlış hatırlamıyorsam "Gaben'ın sağ kolu" olarak bilinen bir çalışan CS de açtığı bir yayında yanlışlıkla ağzından "Ağustos gibi" bir şeyler söyledi hatta sonradan "ah tanrım ben ne dedim benzeri şeyler söyledi" yani bilemezsin hazır Valve bu kadar oyuncu kaybetmişken belki eski kitlesini geri almak için gerçekten çalışmaya başlamıştır. Belki o yıl bu yıldır...

Bu adamların tavuklarla alıp veremediği bir şeyler var.
.d cs nin iconu ya tavuklar

Son düzenleme:
İfadeler: Vio
10 yıldır bunu rahatlıkla yapabilecek zamanları vardı. Ayrıca iki motor çok farklı değil.
Her skini tekrar geçirmeleri ekstra bir kaynak harcayacak hocam. Zaten valve steam ile adeta para basarken neden işleyen bir oyuna böyle bir kaynak yönlendirmesi yapsın ki?

Her skini tekrar geçirmeleri ekstra bir kaynak harcayacak hocam. Zaten Valve Steam ile adeta para basarken neden işleyen bir oyuna böyle bir kaynak yönlendirmesi yapsın ki?

Bu mantıkla GTA 6 asla gelmezdi. Güçlü rakipleri piyasayı domine etmeye başlamışken Valve'ın kıçını kaldırıp oyununu iyileştirmesi size neden mantıksız geliyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…