CS:GO 100 TL Envanter Tavsiyesi

Tamamdır hocam çok sağ olun. Büyük ihtimalle bütçeyi biraz daha arttıracağım. Son bir sorum daha var; sizce bütçeyi 200 TL yapmışken 50 TL daha koyup seçkin mi alayım, yoksa direkt hiç yükseltmeden bu skinleri mi?

Umarım seçkin alırsın, kasalar ile zaten skin alırsın. Seçkinsiz CS:GO bir şeye benzemiyor.

Sık kullandığım silahlara skin arıyorum. Birkaç tane aklımda var fakat hem karar veremedim hem de daha iyileri var mı diye sormak istedim. Düşündüklerim:
  • AWP: Atheris - Acheron - Dış İskelet
  • AK-47: Seçkin yapım - Simsiyah
  • M4A4: Magnezyum - Poly MAG
  • M4A1s: Night Terror
  • Deagle: Işık hüzmesi - Sputnik - Oksit Alevi
  • Ssg: Hayalet Akıncı - Necropos - Hezeyan
  • Sg 553: Havadan
  • AUG: Veba
  • P90: Zulüm - Dünya Doşı
  • USP: Anımsama - Siyah Lotus
  • Glock: Dünya Dışı

Bunların arasından 100 TL'ye kadar hangilerini seçmeliyim? Ayrıca ekstra tavsiyeleriniz var mıdır?

Not: Gerekirse 20-30 TL daha ekleyebilirim fakat 100'e kapatabilirsek güzel olur. Ayrıca CT'de çoğunlukla M4A1s kullanıyorum. A1s ve A4 arasında çok fiyat farkı olduğu için ikisini de ekledim.
Merhaba istersen benim hesabımdan srickerli beğendiğin skin varsa ayarlayalım

Sık kullandığım silahlara skin arıyorum. Birkaç tane aklımda var fakat hem karar veremedim hem de daha iyileri var mı diye sormak istedim. Düşündüklerim:
  • AWP: Atheris - acheron - dış iskelet.
  • AK-47: Seçkin yapım - simsiyah.
  • M4A4: Magnezyum - poly MAG.
  • M4A1s: Night terror.
  • Deagle: Işık hüzmesi - sputnik - oksit alevi.
  • SSG: Hayalet akıncı - necropos - hezeyan.
  • Sg 553: Havadan.
  • AUG: Veba.
  • P90: Zulüm - dünya DOS'ı.
  • USP: Anımsama - siyah lotus.
  • Glock: Dünya dışı.

Bunların arasından 100 TL'ye kadar hangilerini seçmeliyim? Ayrıca ekstra tavsiyeleriniz var mıdır?

Not: Gerekirse 20-30 TL daha ekleyebilirim fakat 100'e kapatabilirsek güzel olur. Ayrıca Ct'de çoğunlukla M4A1s kullanıyorum. A1s ve A4 arasında çok fiyat farkı olduğu için ikisini de ekledim.

AK-47, AWP, deagle, M4A4 gibi silahlara almayı düşünüyorsanız bence sıfır ve güzel silah alın. Diğer silahlarada savaş görmüş, görevde kullanılmış daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı