CS:GO 1280x1024 iyi mi?

arascs55

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir bu çözünürlüğü kullanıyorum fakat normal 4 3'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir bu çözünürlüğü kullanıyorum fakat normal 4 3'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçeyim mi?
1280x1024 bildiğim kadarıyla 4:3 bir çözünürlük zaten, konuya gelecek olursak da; hangi çözünürlükte kendinizi daha rahat hissediyorsanız o çözünürlükte kalın. Daha iyi bir çözünürlük yoktur, kişinin en iyisi olduğu çözünürlük vardır.

1280x1024 5:4 bir çözünürlük.

Hayır iyi değil adam vurma olasılığını düşüyor bu çözünürlük.
O niye?

5:4 o hocam ve alıştığınız şeyi değiştirmeyin. Tamamen alışkanlık meselesi geçecekseniz 16:9'a geçin. Alt + tab atarken, yan monitöre geçerken çözünürlük farklı olduğunda bekleme süresi oluyor. Bu baya rahatsız edici bir şey ve başka oyun oynarken de 16:9'a alışık olmak oynanışınıza katkı sağlar her oyunda farklı farklı ayarlara alışmaktan iyidir :3.

Bir sürü esporcu var 1280x1024 kullanan.

Hepsi alışkanlıkları olduğu için kullanıyor. Emin ol xantares bile ayarlarının değişmemesi için hala 768 kullanıyor. Yoksa kendisi de diyor en iyisi 1280x960 diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…